26.4.2011

Setä Ötker teki patskun

Tässä blogissa on tarkasti käsitelty hollannin(?)setämme tohtori Oetkerin seikkailuja. Tämä tohtori Sykeröön toisinaan sekoitettu veijari on taas tuutannut uutta tavaraa maailmalle. Tai en tiedä, onko tämä uutuus, mutta uutta minulle, ja - vanhaa hokemaa toistaakseni - tässä blogissa se riittää.

Sykerö on kekseliäs mies, mutta ei Ötkerikään jää kauas. Pinaattipizzan keksimiseen on varmasti tarvittu näkymäsimulaattoria tai jotain muuta mieltä laajentavaa. Täytetty patonki on ideana maanläheisempi, mutta silti mielenkiintoinen. Siksi lähetimme paikalle parhaan miehemme, eli allekirjoittaneen.

Tämä versio sisälsi ainakin salamia ja parsaa, muuta en muista. Aika mielenkiintoinen combo, mutta kyllähän me tiedämme hollantilaiset ja "heidän hassut sienensä". Tällaista jälkeä löysällä huumepolitiikalla saadaan aikaan, mutta minä olen valmis kestämään parsaa, jos saan siitä hyvästä vähän salamia.

Valitan, söin just pizzaa, niin on vähän levottomat jutut. Mutta asiaan. Hintaa kaksi patonkia sisältävällä boxilla oli kaksi euroa jotain. Mielestäni "ihan ookoo" kuten nuo leivätkin. Hyvä hätävara pakastimen perälle unohdettavaksi, sanoisin. Vaihtelua myös niille iänikuisille pizzoille. Viimeistä tuomiota hyvyydestä tai pahuudesta en osaa pyhäpietarimaisesti vielä kuitenkaan sanoa. Syön pari lodjullista ja palaan ehkä asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti