2.4.2011

Taas TV-voittaja

Otsikossa käyttämäni sana "TV-voittaja" ei tälläkään kertaa viittaa mihinkään Timo Koivusalon tuottamaan, ohjaamaan ja näyttelemään elokuvaan, joten ei tarvitse peljätä arvon lukijat. Viittaan sanalla kuvan TV-sekoitus pussiin. Voihan hohtimet, mitä kultaa taas tuutattu markkinoille.

Suklaalla kuorrutettuja karkkeja, muun muassa liitulakuja. Jumatsuiggander. Kiitos vaan Vallilan Veronica Marsille tästäkin tiedonannosta. Ko. naiselta saa aika hyviä karsusuosituksia, siitä pisteet. Malaco ei sen sijaan saa pisteitä, vaikka hyvä karkki tiskiin onkin lyöty.

Tää on aika tuore karkkilaji ja vieläkin saattaa kaupasta saada käsiinsä pussin, jossa on paljon sekundaa joukossa. Kaikilla karkeilla ei ole nimittäin suklaatakkia, vaan ne on taviksia. Joissain pusseissa näitä kai voi olla paljonkin. Nyttemmin ongelma on korjattu, mutta on vaikea ymmärtää, miten näin pahasti on voitu Malacolla ryssiä.

Onko ne pussittanu monta kuukautta karkkia vaivautumatta avaamaan yhtään ja tarkistamaan, että suklaa - tuo nimessäkin mainittu lisäke - on paikoillaan? En ymmärrä. Ihan helkkaristi karkkia on näin kuitenkin tehty, koska muuten olisi varmaan kylmästi heitetty epäonnistuneet satsit mäkeen. Nyt näitä kuitenkin on myyty paljon. Tulla nyt markkinoille kakkoslaadun tavaralla... Voi veljet.

Mutta hyviä ovat, käännän toisenkin posken ja ostan näitä toistekin. Toivottavasti ovat 100-prosenttisen suklaateutt... suklaututtej... suklaututettuja?... toivottavasti kaikki karkit on silloin peitetty suklaaseen.

3 kommenttia:

 1. itse katsonut noita pusseja myös kaupassa ja olen niin monta kertaa pettynyt siihen että nimessä sanotaan suklaa mutta sitten niiden suklaakarkkien määrä niihin tavallisiin verrattuna on 10% tai jopa vähemmän. Pitääpä noita kokeilla jos kerta Jussille kelpasi. :D

  VastaaPoista
 2. tuo tuntuu olevan trendi nykyään tuo suklaalla peittäminen. monta yrittäjää eri puolilta. kyllä ne pari tv-chocopussia on kelvannu mulle hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Katkera ja huijattu3. huhtikuuta 2011 klo 11.38

  Jumankavita että on päässyt täälläkin harmittamaan tuo pussi ja suklaamattomuus. Ensihätään vai ajattelin kertoa lafkalle palautetta, että pussissani ei ollut kuin puolet mälleistä suklaalla kuorrutettu.

  Kyllä pisti vihaksi, kun selvisi, että karkkitehtaan mielestä pusseissa ei ole mitään vikaa, koska karkit ovat kuitenkin vanhoja suosikkikarkkeja, vaikka ilman myyniargumenttina olevaa suklaata.

  Siis prkl! Tyypit myy samaa vanhaa eri myyntilupauksella! Häikäilemättömiä pastirolleja!

  VastaaPoista