12.4.2011

Kaksi salamisiivua ja kasa sallaadia

Jeesuksella (nimi muutettu) oli aikoinaan käytettävänään viisi leipää ja kaksi kalaa ja kaveri silti ruokki koko joukon porukkaa. Melko pallismaista, sanoisin. 

Tapahtuneesta on monenlaisia tulkintoja. Jotkut uskovat tarinaan kirjaimellisesti, kun toiset tulkitsevat sitä niin, että safkaa oli enemmän, mutta viisi leipää ja kaksi kalaa vertautuu siihen, miten kukin antoi vähistään toisilleen ja kaikki saivat syödäkseen. Kolmas porukka käyttää Raamattua sätkäntekoon.

Luulen, että Helsingin Aleksilla Wayne'siä pitävä pariskunta kuuluu tuohon ekaan koulukuntaan. Tilasin nimittäin ko. paikassa ihan hyvähintaisen bagelin. Siinä saa emmeet lautasella pöytään ja annoksensa saa ja joutuu itse kokoamaan. Tilasin salamiversion ja lautasella minua tervehti kaksi tsiivanderia salamia. Katsokaa nyt tuota kuvaa, eikö ole surkean näköistä?

Yleensä ottaen kahvilan pitämisessä niin moni asia maksaa niin paljon, että ihmettelen, auttaako salamipihtaus mitään. Come on, antakaa nyt edes kolmas siivu, niin saadaan bageli peittoon. Ihan hyvä setti tuo oli, vaikka vähän hipstermäinen tietysti. Salamia kuitenkin oli liian vähän, ja paha maku tuosta jäi, koska Corey Tayloria lainatakseni, meige ei ole Jeesus.

1 kommentti: