23.4.2011

"Hirveetä paskaa."

Lainaus on vaimolta, eli jos Olvi haluaa haastaa jonkun oikeuteen kommentista, se on hän. Hän vain haistoi tuotetta, meikäläinen maistoi. Ja olen kyllä samaa mieltä, mutta älkää viittikö haastaa mihinkään.

Makustelin pari suullista ja kaadoin loput viemäriin. Olin juonut tätä ennenkin kerran, ja muistelin sen olevan pahaa, mutta piti vielä kansalaisjournalistittaa se. Eipä olis kannattanut. Muistan, kun kuulin tästä tavarasta. Innolla odotin ja voi, että putosin korkealta.

En ole lonkeroasiantuntija, mutta jostain olen saanut päähäni, että kultalonkero olisi urheilujuoman makuista. En ole varma, sillä en ole juonut muistaakseni. Tuohan on siis kolanmakuista kultalonkeroa. Väärää markkinointia, sillä vaikka tuo on mustaa väriltään, se maistuu Batterylle. Ainakin sikäli, kun voin tietää, sillä en ole B:tä juonut 10 vuoteen ja silloinkin noin tölkillisen.

Mutta että kolanmakuinen. En tiedä, mistä ne on saanut sen päähänsä. Kolamies ei tykkää.

3 kommenttia:

  1. Tuo ja kumppaninsa tavallinen kultalonkero on maailman kauheinta skeidaa. Haisee ja maistuu pahalle. Uutuutena samaan sarjaan on tullut Olvi Mojito lonkero=hiivakiljupaskaa. Niinkun kaupan VK:t, Kurkot, Virtaset jne.. Ainoa oikea lonkero myydään alkosta, kun siihen saapi laittaa viunaa. Sama koskee limuviinoja. Ruokakaupasta vaan kantsii alkoholituotteista ostaa vaan kaljaa ja sidukaa, ne kun kuuluu valmistaakin niinkun ne kaupassa myytävinä saa valmistaa. UGH!

    VastaaPoista
  2. se on jännä, että nykään ruokakaupoissa on ihan miljoonaa eri lonkeroa. persiljalonkusta lähtien, suunnilleen. mojito-lonkero pitää testata varoituksista huolimatta. hiivakiljupaskaa... yäk... mutta onpa jotain tylytettävää sitten. ei vain vielä ole osunut tämä tuote silmiin. pitänee käydä kampin koossa.

    VastaaPoista
  3. Oi ja voi Koivisto, muista sitten että varotettu on. :)

    VastaaPoista