17.4.2011

VAALIT 2011: Tapaus kokkarit

Piristin itseäni ruokatunnilla kurvaamalla Kolmen sepän patsaalla. Siellä miehet ja naiset ovat viime aikoina myyneet itseään - ihan luvallisesti. Tällä kertaa uin kokkareiden katiskaan.

Skippasin prosyyrit (paitsi persulehden, se piti tsekata) ja keskityin tarjoiluihin. Tälläkään kertaa onni ei suosinut minua niin, että olisin saanut lämmintä safkaa, mutta kaffetta nyt kuitenkin. Kahvin kyytipojaksi otin LU-keksiä (tai halpaa kopiota) ja paksua hapankorppua.

Tuo paksu happari osoittautui joksikin makeaksi yritelmäksi. En tiedä, vähän niinku kotitekoista Daimia olis syönyt. En ole koskaan kokeillut tehdä D:tä itse, mutta varmaan vähän tollaista siitä tulisi. En kyllä tajua koko juttua, sillä Daim ilman suklaapinnoitetta on aika tylsä ajatus.

Lisäksi päädyin miettimään korppua symbolisella tasolla. Mitä se mahtaa kertoa kokkareiden ajamasta politiikasta tulevan neljän vuoden ajalla? En tiedä, mutta Oy Jälkiviisaat jeesustelijat Ab varmaan kertoo sen reilun neljän vuoden kuluttua. Joka tapauksessa, soinilaiset vievät tässä suhteessa voiton. Heidän omppupiirakkansa oli parempaa. Se oli ihan jytkyä tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti