21.4.2011

Lidlin cheekjuoma

Lueskelin kollega Koiviston namiskuukkelijutut ja niistä innostuneena sorruin Lidlireissullani ostamaan tuollaisen Liberte Lime pullon. Lidlistä ei muuten koskaan tule ostettua mitään terveellistä tai tavallista syötävää, toisaalta en koskaan syö mitään terveellistä. 1,79€ limejuoma sisältää 4,5 volttia alkoholia, joten kyllä tällaisen putelin jälkeen kuka tahansa teinityttö alkaa sammaltaa, Koivisto mukaanlukien. Paitsi amistytöt eivät ala sammaltaa, ne vaan käärivät yhdellä kädellä sätkiä ja laskevat laskettua aikaa toisella. Koivisto laskee laskettua aikaa molemmilla käsillään.

Tuoteseloste kertoo juoman olevan "maustetusta hedelmäviinistä valmistettu limetinmakuinen juomasekoitus". Halla-ahoillaanpa nyt vähän, vaikka ei päätelmissä syytetäkään mamuja paskasta limejuomasta. Ensinnäkin, miksi hedelmäviini pitää maustaa? Oma kokemukseni 48 tunnin viinien keittämisestä vahvistaa sen että se karmea maku tulee juurikin niistä hedelmistä. Ehkä se karmea maku siis on peitetty tällä limen maulla? Litku kuitenkin tuoksui epäilyttävästi simalta ja maistui limen makuiselta oluelta. Viinat viinana ja limut limuina.

Tässä pullossa ei ollut oikeastaan mitään muuta hyvää kuin se, että tiesin ettei se ollut Breezeriä. Breezeri kun on helvetin kallista ja ei todellakaan hintansa väärtiä. En antaisi itselleni anteeksi Breezerin ostoa, rahat kun voi käyttää paremmin vaikka veikkaamalla pitkävetoa NHL playoffseista. Ilmainen ja melko varmasti paska rivi ensiyölle: Canadiens, Canucks ja Sharks.

3 kommenttia:

 1. Sulla on tekstissä virhe. Mä käytän molempia käsiäni villeihin kuvioihin ja samalla lasken päässäni, montako pöytäläpypeliä olenkaan voittanut putkeen...

  Terv. nim. Undisputed.

  VastaaPoista
 2. Breezerit kantsii käydä hakemassa Systembolagetista.

  VastaaPoista
 3. Leinonen, jos/kun käyt ruottin puolella niin tsekkaapa mitä siellä maksaa Murphy's Stout -oluttölkit. Näyttää nuo suomessa myytävät tölkit olevan "öre" pantilla, eli ruottista tuotu. Jospa tekis kesällä kaljanhakureissun haaparannalle...

  VastaaPoista