19.4.2011

Tölkkitervetulo

Kävin jäsen Jouskan luona pikavisiitillä. Pitää ihan näin valtakunnan verkossa kehua miestä: sellaiset "päiväkahvitarjoilut" oli mies loihtinut, että ei paremmasta väliä. Pallolaajennus-mies tiesi tulleensa heimoveljen kotiin, vaikka Oiva Toikkaa taloudesta saattaakin löytyä.

Väittäisin tuota tölkkikavalkadia varsin kauniiksi. Blair'sin naksut ovat myös aina tervetulleita, vaikka jytkyjä ovatkin. Tuo medium ei onneksi kirvele enää ulos tullessaan. Kuvassa on tarjoilujen miehekkäämpi puoli, oli siinä vähän pehmopaakin tavaraa pöydässä ja pahemmanlaatuista kuolausta, mutta pitäydymme asiassa.

Tsekatkaa muuten tuo oikeanpuoleinen tölksä. SeittämänUppia antioksidanteilla. No just. "Mä kaadan tätä happoa sisälleni ja se on terveellistä..." Joo kyllä, ajattelin mennä halpaan. Hyvää se on silti, onhan se cherryä.

Mutta eipä tässä muuta. Katsokaa nyt ihmiset kuitenkin mallia tuosta. Jos tiedätte, että mä oon tulossa käymään, niin tuollaisesta menusta kovin ilostun, ellen jopa herkisty.

3 kommenttia:

  1. Olipas ylitsevuotavaa kehumista. Ihan tässä häkeltyy. Mutta kun toisen tietää kolamieheksi, on hyvä varautua sen mukaan.

    VastaaPoista
  2. no mutta minkä juoman sä valitsit? toihan on tosi vaikea päätös varmaan. ..vai joitko kaikki?

    VastaaPoista
  3. Hehe, en hölinyt kaikkia. Otin 7upin, kun en muistanut tuollaista juoneeni ja sitten old-school-valintana Pepperin. Hyviä molemmat.

    VastaaPoista