5.6.2011

Kebunossi - Odotettu pettymys

Teksti: Koivisto Kuva: Leinonen
"Aika vitun suolaista", kuvaili ajatusten Ounasvaara eli Jussi Leinonen tämänkertaista testikohdetta. Se on kebabmakkaraa Kabanossin tyyliin. "Kastike makkaran sisällä", lupaa kääre. On sanomattakin selvää, että kun Jussin kanssa olimme makkarahyllyllä apetta etsimässä, otimme paketin kyytiin.

Kebab... Mitä siitä sanoisi? Se on kaunista ja ruskeaa, maukasta ja hyvää. Grillimakkaraa, jota mainostetaan kepulla, siitä tietää, että nyt odotukset nousevat korkealle ja todennäköisesti rysähtävät nopeasti alas. Niin kävikin. Tämä menee saman "odotetun pettymyksen" -kategoriaan kuin kaikki Renny Harlinin elokuvat.

Kai tässä kebabbisuus tulee siitä, että makkara sisältää jotain tulisehkoa kastiketta. Yhtä hyvin tää voisi olla vaikka tulikeppi-nimellä. Jostain syystä makkara on myös hiivatin rasvaista, mikä ei auta yhtään. Missä tässä on kebab, show me the kebab!?

Jos yritetään markkinoida makkaraa kepulla, niin sitten pitäisi olla kebabsydän makkaran keskellä. Tai silkkaa kepua samanlaisessa kuoressa. Meikäläinen ainakin söisi. Näitä ei.

4 kommenttia:

 1. Die Hard II oli hyvä leffa!

  VastaaPoista
 2. Oli. Ja Cliffissä roikkuja myös. Mutta Renny yhdessä ei-niin-viehättävän vaimonsa kanssa tappoi Carolcon. Melko saavutus.

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvä Jussi, että varoitit. Olisin muuten varmuudella hairahtunut.

  VastaaPoista
 4. Mukava olla avuksi. Palliksen mottohan on: "To serve and protect."

  VastaaPoista