7.10.2011

Alarivin kunkku

Vaimoni on raskaana, jos ei aiemmin ole tullut mainituksi. Se vaikuttaa munkin elämään muutamin tavoin. Ainakin kahdella tapaa, eli siten että mulla on kohta mukula ja siten, että ei oo kauheesti tullu punkkua juotua kotona viime aikoina.

Pullon ostaminen vain itselle olisi melko heviä. Ei tässä enää opiskelijoita olla. Pari lasia silloin tällöin kuitenkin uppoaa hyvin. Ja yksi suokkarimerkeistäni on kuvan El Copero.

Punaviinin tärkeimpiä ominaisuuksia on halpa hinta ja helppo löydettävyys. Alkohan on niin kiva, että hyllyttää pullot hinnan mukaan. Halvimmat, eli myös Copis, löytyvät alhaalta. Siitä huolimatta harvoin löydän mitään.

Kaikki viinipullot on niin samannäköisiä. Coperoon on kuitenkin vedetty tuollainen epäekologinen metalliverkko ja johan löytyy! Testaahan. Espanjahyllyltä, heti lattian jälkeen. Hyvää on.


5 kommenttia:

 1. Koskas tulee juttua valkkareitten kuninkaasta?

  VastaaPoista
 2. Riippuu, mitä tarkoitat. Jos tarkoitat "Hervannan Päällikköä", niin sun pitää ehkä vetäistä saunaillalla pullo ja pistää lukijan kuva peliin. EU-tasoisista hienouksista teen "Piazza Navonan Keisarista" heti artikkelin, kun tuota mahtituotetta käsiini saan :)

  VastaaPoista
 3. No tässä tarkoitin "Hervannan Päällikköä", koska se on helpommin saatavilla. "Keisari" toki ansaitsee myös oman postauksensa.

  VastaaPoista
 4. Hervannan Päällikköä ei muuten meinaa sitäkään löytää Alkosta. Ison pullon luulisi pistävän silmään, mutta sepä ei löydykään useinkaan alhaalta, juuri kokonsa vuoksi, vaikka halpaa onkin. Viimeksi piti kysyä myyjän apua. Mieluummin kysyisin jonkun hienostotuotteen kohdalla :)

  VastaaPoista
 5. Copis on kamalinta punkkua, mitä olen koskaan juonut. Sehän on kuin vettä. Skunppahyllylle on tullut kuuden euron tyttö Italiasta, tai olla Amalia Fronte tms. nimeltään. Juo Jussi mieluummiin sitä kuin tuota litkua. El Coperoa myydään migreenipotilaille, koska se on vähätanniinista (vetistä paskaa)ja aiheuttaa näin ollen pienemmällä todennäköisyydellä jysärin.

  Mä juon mieluummin oikeaa viiniä ja kärsin päänsärkyni.

  -Anna

  VastaaPoista