20.10.2011

Mjölkchoklad splashade bilar

On mukava tulla kotiin, kun kotona odottaa karkkia sisältävä kirje. Sain maistelevakseni ruotsalaisia suklaalla peiteltyjä autoja. Kaikki on kansankodissa paremmin, siellä on kola halpaa ja autotkin on päällystetty suklaalla saakura. Paitsi Saab, sen suhteen ne ei osaa päättää, että myytäiskö se kiinalaisille vai pistettäisiinkö konkkaan...

Mutta nämä on siis karkkeja, perusmalleiltaan kai samaa ikäpolvea kuin Saabin kuulu syöksysämpylämalli. Olin kiinnostunut, sillä näitä pirssejä on mainostettu aika paljon, mutta en ole tullut ostaneeksi, kun karkkia on tullut aika vähän syötyä.

Suklaabilikat on uutuus Suomessa ja sopinee tänne hyvin, sillä aika monenlaisia suklaaseenpeitettyjä karkkeja on viimeaikoina markkinoille tyrkätty. Sopinee myös siksi, että nää oli aika hyviä. Vetäisin pussin suoriltaan, jotta eivät jää vaimoa häiritsemään, ja helposti upposi. Ja osui. Kaksi jaksoa Frendien neloskautta ja pussi bilikoita.

Nää mainostaa itseään Ruotsin ostetuimpina autoina ja niin ne varmasti ovat. Pitää seuraavaksi muistaa maistaa originaaleja myös. Palaan astialle.

3 kommenttia:

  1. heräsi häiritsevä kysymys; mitä löytyy suklaan sisältä ?? ;o

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla myös niitä, oisko ollu, colan makusia. Ite diggailin niitä. :p

    VastaaPoista