14.10.2011

Äärimmäinen ajoneuvo

Sanomalehti Lapin Kansa 14.10.2011.
Mikäli en olisi juuri syytänyt miltei 300 euroa Toyotani huoltoon, rikkoisin oitis säästöpossuni ja suuntaisin Rinta-Joupin autoliikkeeseen Rovaniemellä. Jumalauta jätkät myy alle 13 tonnin Coca-Cola autoa! A-W-E-S-O-M-E! Harvoin näkee esimerkiksi Batmobilea tojo-autossa!

Oikeastaan tuollainen auto on täysin hyväksyttävä syy myydä kämppä ja muuttaa autoon. Mieti kun kurvaisit tuollaisella Tuurin kyläkaupan pihalle? Kyllä siinä kaatuisi useampikin Extremeduudsonit aurinkovarjo.. Tuollainen auto mahdollistaisi arkielämän supersankaruuden. Laskeutuisit takaosan Focoliftiä käyttäen mäkkärin parkkiin, sen täytyisi olla niin siistiä että pitäisi varmaan perustaa oma kirkko johon seuraajat voisivat liittyä.

Jumalmobiilin pohjoinen sijainti ei ole ongelma, miehet viininpunaisissa puvuntakeissaan varmasti kärräävät kola-auton junaan. Entäs jos sen kori on vielä täynnä lasipullokolaa? Webasto täysille ja kainalot hiessä takakontista jääkylmää jumalten juomaa. Kyllä kelpaisi. Kerranhan tässä vaan eletään?

Kiitos kuvavinkistä Kuontivaaran kaunokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti