28.10.2011

Sitä parempaa tanskalaista

Jälleen teksti arkistoista ajalta ennen kuin jääkaapissani oli äidinmaitoa...

Olin tuossa joku vuosi - on siitä kyllä jo siitäkin kauan - Köpiksessä ystäväni kanssa reissussa. Ihan turistina, en reindeerspottaamassa. Se oli outo osio matkaamme, sillä varsinkin Tanskassa vaivasi se, että käteistä ei ollut, sitä ei viittinyt nostaa eikä kortit käyny. Jotenkin sekavaa, niinpä söimme ainakin Mäkin juustoja, sen muistan.

Viimeiset pennoset löimme joskus tiskiin, jotta saimme ostettua tärkeimpiä, eli hankimme Dracula-karkkeja ja olutta. Voi jösses, että mua silloin harmitti. Ostin nimittäin vahingossa Carlsbergiä, vaikka halusin jotain aivan muuta. Phuuuuh, mitä huolimattomuutta. Tanskasta tiedän kaksi valtaolutta, mainitun C:n ja Tuborgin. En ole Calusta koskaan digannut, mutta Tuborg on ollut mieleeni. Vaikka en ole juonut montaakaan sitä elämässäni, sitä ei Suomessa suoraan kouraan ole lyöty ja ei niin paljon ole kiinnostanut, että olisi varta vasten sitä korkeammalla hinnalla jostain etsinyt.

Nyt vissiin Tubiakin saa laajemminkin Suomesta. Telkkarissa pyörii mainokset ja tavaraa on ainakin joissain kaupoissa. Ei meidän kämäsessä S-marketissa Larussa kyllä, mutta kuitenkin. Pitihän sitä sitten testata.

Ensinnäkin korkki, en yhtään harmittele sitä, että tässä ei ole kruunukorkkia, vaan tällainen ihan hauska vänkyrä, vaikka mieluusti joisin tänkin kyllä tölkistä. Toisena kommenttina se, että kyllä tää muhun putoaa. Oy Netti-hifistelijät Ab voi tulla sanomaan, että "Hirveetä litkua se on, homo", mutta silti aion ostaa toistekin.

P.S. Mainoksessa oli kyllä virhe, ei meillä mitkään bileet sentään alkanut, vaikka korkkasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti