18.10.2011

Bloggari vinkkaa: tee näitä leipiä talonmiehellesi!

Harvoin jaksan mitään reseptejä levitellä, koska moisiin on muut blogit, kinuskikissat, mantelikarhut, mesimäyrät ja muut. Nyt täytyy kuitenkin heittää kehiin tarkempaa selostusta eräästä eineestä. Herkkuvoileivistä, nääs.

En muista tarkalleen, mistä tää idea tuli. Se oli joko vaimoni tai muu ystäväni, joka joskus aikoinaan söi vastaavia kahvilassa ja sittemmin joskus teki itse. Olen ollut fani ekasta puraisusta saakka. Leivät ovat periaatteessa yksinkertaisia, mutta jonkun nääkin on täytynyt keksiä: tomaatti-mozzarella-basilika-sipulileipiä, jotka voideellaan pestolla. Ai satana. Leiväksi EHDOTTOMASTI jotain juustopohjaista, eli joko juustopatonkia tai juustosämpylöitä. Huh huh.

Melko varmasti oon kirjoittanut näistä ennenkin, mutta meni nyt kertaamiseksi, kun söin näitä nimimerkki Typyn luona yksi ehtoo. Hyviä oli. Ko. nainen oli jostain omasta suunnastaan bongannut reseptin, joten täysin uniikki se ei siis ole, mutta suositeltava. Yllätä siis vaimosi, ystäväsi, talonmiehesi tai joku muu läheisesi herkkuvoileivillä vaikka huomenna!

Ja niin, kuten huomaatte, noissa leivissä ei ole mozzista vaan fetaa. Typy tekee hyviä voikkareita, mutta on vähän huonomuistinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti