18.10.2011

Kansallinen herkkuvoileipäpäivä 22.10.2011 - Osallistu sinäkin!

En tiedä, oletteko arvon lukijamme kuulleet, mutta nyt lauantaina 22. päivä on kansallinen herkkuvoileipäpäivä. Ensimmäistä kertaa viettetävän päivän ideana on saada ihmiset tekemään itselleen ja toisilleen hyviä voileipiä sekä viettämään sen kautta laatuaikaa. Itse aion viettää sitä totta_kai ja haastan myös kaikki lukijamme päivän viettoon.

Ideana on hakea iloa voileivästä. Tyyli on vapaa eikä mitään erikoisempia vaateita asiassa ole: tärkeintä on vain tehdä jollain tapaa herkullisia voikkareita. Ehkä niissä on tavallista parempaa leikkelettä, herkullisia maustekurkkuja tai erityisen oivallista leipää, mahdollisuudet ovar rajattomat. Oma osallistumiscomboni on vielä hämärän peitossa, mutta aion viikon aikana kyllä saada aivonystyni reilaan.

Ja jos joku kysyy, mistä ihmeestä tämäkin päivä on lähtöisin, niin vastaus on, että minun päästäni. Viime aikoina on ollut epäonnistumisen päivää, autotonta päivää ja muuta vastaavaa. Lisäksi on varmasti maitopäivä, sienipäivä, juomukondomipäivä ja muita, joista emme kauheasti kuule. Kyllä sinne yksi herkkuvoileipäpäivä mukaan mahtuu!

Lähde siis sinäkin völjyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti