16.10.2011

Kaikki hyvä meiltä viedään...

En edes ole kovin iso Carrols-fani, mutta silti se vähän syletti minua, kun asian bongasin tuossa joku kuukausi sitten. KariKoo kommentoi edellisen postauksen kommentissaan (jonka jostain syystä poisti?) Suomessa jäljellä olevia Carrolseja. Älä huoli Kartsa, Suomessa on Wikipedian mukaan useampi kuin yksi C, mutta enää Aleksilla raflaa ei ole.

Kyllä hiljaiseksi vetää tuo näky. Paikassa, josta ennen sai hampurilaisia, saa nykyään erityisesti maaseutuväestön suosimia muovijalkineita ja Steve Jobsin perustaman uskontokunnan riittivälineitä. Riipaisevaahan tämä on: jos ennen sait tiskiltä sämpylän, jonka välissä oli pihvi ja muita lisukkeita, nyt myyjä tarjoaa naama pokerilla sinulle sämpylöitä jalkaan laitettavaksi. Mihin on maailma menossa?

Hätä ei ole kuitenkaan niin suuri, että Helsingissä ei enää Carrols-ihmisille olisi ruokapaikkaa. Wikipedian mukaan Ogelista löytyypi. Sinne siis.

5 kommenttia:

 1. Poistin kommentin sen jälkeen kun olin asian itsekin wikipediasta tarkistanut.Vuodet ulkomailla on saaneet pään harvaksi

  VastaaPoista
 2. Itäkeskuksessa vielä Carrols?

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä tietääkseni, mielestäni siellä on normi-Hese vain...

  VastaaPoista
 4. Espoon Isossa Omenassa on Carrols.

  VastaaPoista