14.7.2011

Brokeback Pizzanight

Kaunein asia mitä mies voi toiselle tehdä on pizza. Tuon monimutkaisemmaksi kahden aikuisen miehen suhde ei mene, jos menee niin sitten kaapissa on yksi purnukka Anal lubea liikaa. Toverini Peter Uterus (nimi muutettu) kutsui arvostetun kansalaisjournalistin (ei Koivisto) syömään, lähinnä kai siksi että Lidlissä oli taas ollut Superlauantai™©® ja elintarvikkeet nyt vain sattuivat olemaan niin jumalattoman halpoja että kaverillekin riittää. Kun tasoiseni valtion päämies saapuu matalaan majaan, on päivänselvää ettei yksi lätty riitä. Kuulapää olikin oivaltanut asian ja valmistellut kaksi erilaista pizzaa. Negatiivisena huomiona voin mainita hänen ehdottaneen että laittaisimme lihatuotteet vain toiseen pizzaan, mutta onneksi onnistuin opettamaan hänelle hieman käytännön järkeä.

Pizzat olivat esimerkillisesti valmistettuja ja äärimmäisen maukkaita. Suurin syy tähän oli kokin mukaan "salainen tomaattikastikeresepti, joka löytyi googlettamalla". Ilmeisesti kyseessä oli Rosson kastikkeesta versioitu satsi keitettyä tomaattisoossia. Hieno, jopa runollisen herkkä kosketus kastikkeeseen tuli pestosta. Maussa ei säästelty vaan kaikki käytetty juusto oli luonnollisesti mozzarellaa.

Ruokajuomaksi Uutela suosittelee Lidlin Grafenwalderia ja Noblaner olutta. Mies tietää mitä tahtoo eikä pelkää toteuttaa unelmiaan. Tällaisia kavereita pitäisi olla enemmän, siis sellaisia jotka tekevät pizzaa ja tarjoavat sen kaljan kera mutta eivät vaadi vastapalvelukseksi peräsuoliyhdyntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti