21.7.2011

Haaveissani sohjo kulhossa...

Taas kuva Amerikaan raitilta. Viime aikoina Suomessakin on ollut huippukelit, kuten olette toivottavasti huomanneet. Kuumassa kelissä (terveisiä vaan A. Lindille) pitää jotenkin viilentää tunteita. Mäkkäri on keksinyt siihen erinomaisen metodin.

Kuvan... mikäköhän tuo on muuten... sanotaan sitä vaikka sohjoksi... kuvan sohjoa sai uutuutena Ämeriikässä. Aikas hyvää mielestäni. Hedelmäisen viilentävä, kyllä näillä keleillä hikoileva mies kiittäisi, jos Ronaldilta moista saisi. Mutta ei, korkeintaan pommiuhkaus tarjollaSuomessa.

Oikeastaan ärsyttävää tuollainen, että jossain on samat systeemit kuin meillä, mutta paljon paremmat kuitenkin. Se on eri, jos meillä ei ole hehtolitraisia kahvejaan tarjoavaa SB:tä ja joudumme tyytymään Wayne'sin mopoihin. Mutta Mäkki meillä on, miksi ei voi olla räntäkoneita? Perkula.

Helsinki on samalla tasolla kehityksessä kuin Harlem. Kävimme nimittäin siellä Mäkissä ja loskaa ei siellä saanut... Unohtakaa "Pohjolan valkea helmi" ja muuttakaa mainoslaukseeksi "Helsinki - Euroopan Harlem". Pajunen, you may quote me.

3 kommenttia:

 1. eikun odottamaan marraskuuta, eiköhän sitä sohjoa silloin saa. makusiirappipullot valmiiksi vaan, ellei halua ihan au naturel vetää katuojasta

  VastaaPoista
 2. Toinen mitä odotellaan Mäkkärin saralta on ranskalaiset joihin on nakeltu sulaa cheddaria päälle, toimii. Näitä sai ainakin Aasian M-baareista. Ja toisaalta Italiassa sai ateriaan valita limsan tilalta bissenkin, ilman lisämaksua..

  VastaaPoista
 3. Juu, Sinistä nauhaa. Italiassa todellakin pitää ottaa sitä hampparin kanssa, kun kerran saa. Ei se sovi ehkä siihen hyvin, mutta se on sivuseikka.

  Yllätyksekseni huomasin taannoin, että Suomessakin saa hampparipikaruoan kanssa ölbeä muuten. Ainakin Espoon jäähalli, mikä Burana nyt olikaan nimeltään, niin sen Hesestä ainakin. Suomalainen penkkikiekkoleijona ei selvin päin kestä, joten täytyy jollain konstilla hampparinkin kylkeen saada olut.

  VastaaPoista