4.7.2011

Pikkupulloista ja pullojen katoavaisuudesta

Pepsi on jo joku aika sitten tehnyt jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Heiltä - ja saman panimon muiltakin limumerkeiltä, kaiketi - on saatavilla nykyään 0,33 litran muovipulloja. Ostin putelin 4 kuukautta sitten, join 2 kuukautta sitten ja nyt kirjoitan. Tehokasta.

Ei ehkä ihan kauhean huono vaihtoehto tää. 0,33 on aika hyvä koko limonadille. Parempi yleensä kuin puoli litraa, joka on muovipullojen peruskoko. Jos jostain syystä ei halua tölkkiä, niin varteenotettava vaihtoehto. Avainkysymyksestä eli hinnasta ei ole muistikuvaa.

Tää pieni koko on kätevä myös siksi, että vesipullona se on aika hyvä, joskin anastusherkkä. Pienimpi kuin puoli litraa, joka on melkoinen leili joskus. Meikäläisellä oli tuo vesipullona, kun tsygäilin tuossa yksi päivä. Vedet olin jo juonut, kun pistin fillarin parkkiin Ruoholahden kauppakeskuksen eteen. Korissa (ehdoton pyörävaruste) oli lisäksi toinen tyhjä pullo (oli kuuma) ja kangaskassi.

Kävin pikaseen kaupassa, en montaa minuuttia ollut. Sinä aikana pyöräni oli ehtinyt kaatua, koska jalka on perseestä. Kangaskassi oli lentänyt kaaressa kauas. Pulloista ei ollut enää jälkeäkään. Siinä jalkakäytävällä niiden olisi pitänyt olla, mutta ei. Ihmettelin kovin. Ilmeisesti se kuitenkin on niin, että tyhjät pullot häviää Helsingissä sekunneissa, jos joku niitä jättää vartioimatta.

Ehkä Renny, MM ja GD voisivat tehdä aihetta käsittelevän spektaakkelielokuvan nimellä Gone in 60 Seconds. Carolco-firma tuottamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti