31.7.2011

Agentti nolla-nolla-juusto, lupa vittuilla

Jos näet tällaisen miehen kaupungilla -
se on todnäk. kansainvälinen ruokabloggari.
Pari päivää sitten pohdiskelin sitä, miten uudessa työpaikassa saa helposti hullun maineen valokuvaamalla ruokaansa. Joku lukija kekkasi, että pitäisi käyttää aurinkolasikameraa tai muuta "huomaamatonta" välinettä Pallis-kuvauksiin. Totta kai, miksi en itse tajunnut!

Työmatkallani olen monet kerrat nähnyt tuon kuvan hepun seisovan erään kameraliikkeen edessä. Oikeastaan joka kerta oon miettinyt, että kuka noita vehkeitä ostaa tai ylipäätään tarvitsee... Kuinka moni omistaa skragakameran esmes? Ei sillä, eihän solmioita koskaan liikaa ole.

Jos ei muuta, niin minä ja Leinonen oltaisiin kohderyhmää. Undercover-meiningillä maine töissä säilyisi. Vaikea sitten sanoa, mitä noista käyttäisin ruokakuvaukseen. Koska haluan pitää matalaa profiilia, päätyisin varmaan arskat ja lippis -comboon. Toimisi varsinkin sisätiloissa hyvin, kukaan mitään epäilisi.

Jotenkin luulen, että James Bond -menomeisinki jää noilla vehkeillä ehkä kauas. Mutta niinhän sitä sanotaan tuhopoltostakin, että ei sitä tiedä, miten hauskaa se on, ennen kuin kerran kokeilee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti