1.8.2011

Sopisiko tämä lääkkeeksi ns. Laukaan omaan poikaan..?

Ämörikässä piti tietysti käydä eri burgerjointeissa. Wendy'sistä olen kuullut monesti eri yhteyksissä, mutta en muista, että olisin aiemmilla reissulla törmännyt moiseen. Pikaisen wikipedia-tutkimuksen jälkeen näyttää kuitenkin siltä, että ne ovat vanhalla mantereella harvassa, mutta esmes armaassa itänaapurissamme on tänä kesänä avattu ekat W:t. Enään hyvä musiikki ei ole ainoa järkevä syy matkata maahan.

En enää valitettavasti muista, minkälaista safka oli. Selvästihän kuvista näkee, että hampparit yrittävät olla vähän kotikutoisempia, rehellisempiä kuin esmes McDee ja BKing. Jotenkin on vasemman pakaran ympäristössä sellainen kutina, että päällimmäinen tuntemus oli tuhtius, jopa liiallinen tuhtius ruoassa. Tiedättehän sen tunteen, että tekisi mieli ottaa jälkiruoaksi vatsa- tai vähintään edes suolihuuhtelu. Edelleen saman pakaran ympäristössä muistellaan, että tilaussysteemi tai annosvalikoima oli jotenkin perinteisestä poikkeava ja siinäkin kyykytettiin turistia, joka ei tuntenut kommervenkkejä.

Oli miten oli, yhden asian muistan. Kolaa sai Wenskulta ihan hermeettisessä pöntössä. Olen kolamies henkeen ja vereen ja... sanotaan nyt vaikka kuolaan asti, mutta siitä huolimatta nuo saavit oli mielestäni kyllä överit. Hampurilaisateriaan neljän desin törppö on ihan hyvä vaikka sämpylä vähän tuhdimpi olisikin. Vaikea keksiä mitään tilannetta, jossa 71,4 kiloa painava mies haluaisi juoda ruokansa kanssa neljä litraa limpparia. Menee väkisinlitkimiseksi, mikä on loukkaavaa kolapuun hedelmiä kohtaan. Ehkä Wendy's on krapularuokana suosittua, kukapa tietää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti