3.8.2011

Antakaa sitä paffia

Sinivalkoista mukia ei kai saa peittää...
Melkoinen Kekkoslovakia tää Suomi on, ei siitä pääse mihinkään. Asiat, jotka ovat tavanomaistakin tavanomaisempia muualla, ovat vain kaukaisia haaveita täällä igluissa värjötellessämme.

Ostin tänään ison cappuccinon mukaan Wayne'siltä. Ja jälleen kerran ihmettelin sitä, miksi helkkarissa meillä ei ole sellaisia pahvisuojia näissä kertsimukeissa? En ymmärrä. Ei ainakaan näissä perusketjuissa, joita meikäläinen hyväksikäyttää.

Meikäläisen tunnetusti herkille sormille tuokin pahvimuki oli liikaa. En tiedä, oliko keittäjä tavallista vihaisempi, mutta muki oli kuuma. Yritä siinä sitten kävellessä toisella kädellä räplätä puhelinta ja samalla kantaa kahvia. Olin - edelleen tunnetusti - epätoivoisena miehenä ottanut jonkun paperin mukaan kahvilasta. Se mitään auttanut. Hermo menee, kun mukista pitää pitää kiinni kuin kipeästä kullista.

Pahvikuoret tännehetinyt!

2 kommenttia:

  1. Turun Wayne'sistä saa take away -mukiin sellaisen peflettimatskun tyylisen, melkein läpinäkyvän suojan. Ei polta handuja, mutta logo erottuu suojan alta!

    VastaaPoista
  2. On myös olemassa semmosia uudelleenkäytettäviä, jostain paksummasta kangas-henkisestä asiasta tehtyjä suojia siihen kupin ympärille. Kuinka kätevää olisikaan aina pitää semmosta taskussaan jemmassa ja ovelasti sujauttaa se siihen tulikuuman kupin ympärille kun poistuisi jonosta. Jenkeistä näitä ainakin sai, varmasti Suomestakin.

    VastaaPoista