20.8.2011

Kahvia ja jauhelihaa aamupalapöydässä

Kun blogissamme on jauhettu Mäkistä viime päivinä (harvinaista), joku lukija keksi suositella aamupalaksi tuplista kera kahvin. On sanomattakin selvää, että minä olen testannut tuonkin combon. Ihan hyvähän se on. Aika tuhti kuitenkin aamupalaksi tuo tuplis. Suosin juustoa.

Allekirjoittaneen aamurutiinit ja aamukahvisellaiset ovat hieman muuttuneet uudessa työpaikassa. Tämä voi aiheuttaa laskua kahvi-ja-juustoaamupalan syömiseen. Harmillista, sillä onhan se oivallinen setti kyllä. Suunsoittoa moisen harrastamisesta saa kyllä kuulla ja inhon väristyksiä monelta. Kysyn vain: te jotka tuomitsette sen, oletteko itse edes kokeilleet? Vai onko "naapurin miehen poika rajalla töissä"?

Haastan teidät testaamaan juuston ja kahvin aamuyhdistelmän, on se hyvä.

3 kommenttia:

 1. Juusto ja kahvi on hyvä, niin on myös tuplis ja kahvi.

  Mutta viikonlopun brunssitsydeeminä voisi Sloppy Joe ja kahvi pestä molemmat mennen tullen. Ajatuksestakin jo tulee vesi kielelle.

  VastaaPoista
 2. Ovatko arvon pallislaiset tietoisia tällaisesta toiminnasta? http://www.youtube.com/watch?v=M20LQ-iiNAw&feature=related

  Upea blogi, suurenmoinen ilo lukea!

  VastaaPoista
 3. hah, nuorissa on selkeästi potentiaalia. hyvä, että eivät ole potkimassa mummoja, vaan syövät juustoja.

  itse mietin taannoin kaverin polttareita suunnitellessani, että väliruokana olisi toiminut tuollaiset about 40 juustoa. mutta ei sopinu aikatauluihin... komea pino olisi sekin ollut.

  VastaaPoista