18.8.2011

Alumiinipullokola

Olen jo niin wanha ja tuhanteen kertaa blogannut, että en todellakaan meinaa muistaa, että oonko jo jostain kirjoittanut. Niinku tää allupullo. Siihen törmäsin Nykissä ja pakkohan se oli testata, vaikka hinta taisi olla jotain älytöntä, kuten kolme taalaa.

Lasipullohan on legenda, mutta epäkäytännöllinen lasiutensa takia. Muovipullo on käytännöllinen, mutta epäcool sanan molemmissa merkityksissä. Tölkki on paras, mutta siinäkin on puutteensa. Alumiininen pullo yhdistää tuon kaiken mitä mainioimmin. Vähemmän filosofoiden voi myös todeta kuin Vaimo, eli "voihan sen alumiinin tuohonkin muotoon puristaa."

Joka tapauksessa idea oli hyvä. Helmeilevän kylmä alumiiniastia, jonka voi sulkea. Tietysti kolapuun nektari pitää nauttia nopeasti jääkylmänä, mutta voin sen joutua jostain syystä kertaalleen sulkemaankin. Ja jotenkin vaan - kuvittelen ehkä - se kylmyys pureutui tästä tavallistakin kylmempänä.

Toimisi kyllä meikäläiseen useamminkin.

1 kommentti:

  1. Ei muuta, mutta Cola-asiaa liipaten. Kävelin Ruohonjuuren ohi ja mainostivat "Aitoa Cola-juomaa 1.95 tlk". Testatkaas pojat, itsellä ei ollut kanttia :D

    P Olganovits

    VastaaPoista