3.8.2011

Täysjyvävehnätortilla - täyttä paskaa

Pirkka oli yrittänyt tehdä "hyvän työn" ja tuoda markkinoille täysjyvävehnätortillat. Väestöryhmä joka ei tortilloja mätä muutenkaan varmasti diggailee ajatusta, mutta kaltaiseni meksikaanit eivät vetoa arvosta. Jos haluaisin kääriä jauhelihaherkkuni paperin makuiseen lipareeseen, jolle ei ole muuta käyttöä, etsisin käsiini Aamulehden. Täysjyvävehnätortilla on todellinen fiiliksen tappaja, se saa hyvänkin täytteen maistumaan huonolta ja aiheuttaa korkeatasoista vitutusta, jonka ansiosta eräs kansalaisjournalistimme unohti kuvata ruokansa. Artikkelin kuva on lopulta napattu kaupan hyllyltä, mihin nämä lipareet kannattaa jättääkin.

Haluaisin kuitenkin selventää, että tavallisia vehnä- ja chilitortilloja on edelleen saatavilla, useilta eri valmistajilta. Mutta onhan se selvä että täysjyvätortillan tuleminen markkinoille todellakin ON minulta pois ja se häiritsee texmex-nautintoani suunnattomasti. Mieltä kalvaa ikävästi tieto, että joku joutuu nauttimaan tortillansa tällä tavoin. En suosittele kenellekään edes kokeilemista, tämän ruokablogin päälimmäisiä tarkoituksia on opastaa ja valistaa lukijoitamme. Ota opiksi!

3 kommenttia:

  1. Söin tortsuja tuossa, kuten skriivasinkin. Näin täysjyvät, juurikin nämä Pirkat, hyllyssä silloin. Vaistoni pelasti ja jätin ne hyllyyn.

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon. Muuten olisin voinut kokeillakin täysjyvävehnätortilloja, mutta tuo kuva poisti kaikki halut.

    VastaaPoista
  3. Arvostan erityisesti tapaasi maksimoida kurjuus kuvauttamalla lärpäkkeet terveyssidehyllyn edessä. Thumbs up!

    VastaaPoista