7.8.2011

Size matters

Koolla ei ole merkitystä, sanovat. Olen eri mieltä. Koolla on merkitystä ainakin mitä tulee miesten sukupuolielimiin ja lounasannoksiin.

Jälkimmäisiin liittyy ko. annos Katajanokan ex-vankilan pihalla. Menimme kamun kanssa päättämään työuraani keskustassa (huom. ei se puolue) sinne. Pitkään oli puhuttu asiasta. Mutta turhaan.

Ensinnäkin kiinnostavat ravintolan sisätilat olivat kiinni ja toisekseen ruoka petti. Kallis paikka ensinnäkin. Halvin lounas melkein 11, muut vaihtoehdot 15+ egeä. Sitten kun otat sen halvimman, saat toivottoman pienen annoksen pastaa. En ole rekkamiesannosten mies, mutta joku raja se olla pitäisi.

Hirveän usein Suomessa saa rafloissa tosi isoja annoksia. Jos ottaa pari ruokalajia, normaalimahainen ei jaksa syödä kokonaan. Lounas on kuitenkin lounas ja esmes tuolla ei ollut mitään lisukkeita saatavilla, ei edes sitä kuuluisaa leipää, jolla voisi täyttää masunsa. Mikä pettymys. Hotellimiljöö ja itse hotelli sisältä näytti kyllä viehkoilta. Vankiloissa on oma pelottavan kalskahtava viehätyksensä, mutta lähtiessä oli olo kuin Risto Rytillä, eli nälkä ja vitutus jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti