22.8.2011

Googlen satoa jälleen

Taannoin kirjoittelin siitä, miten Pallikseen päästään Googlen avulla. Tutkailin taas listaa pikaiseen tuossa yksi päivä, mielenkiintoista kyllä työnteolla sen itselleni legitimoiden. Ohessa muutamia silmiin osuneita erikoisuuksia taas teiltä pervoilta. Luku perässä kertoo sen, kuinka monta tyyppiä ko. haulla tuli sivuille kuukauden aikana.

John Holmes, 10

Mitenköhän korkealla Pallis on JH-osumissa? Tuskin kovin. Joku on todellakin kaivannut Jussista tietoa. Mitä lie diggaili greippimehu-artikkelista.

tmnt, 9

Teenage Mutant Ninja Turtles -lyhennelmällä yhdeksän kertaa? No, nämä pizzasta diggailevat kilpparit kyllä ovat loogisesti osa Pallista, sillä tykkäämmehän mekin pizzasta Jusan kaa. 

rocky iv, 6
dolph lundgren, 5
dolpf lundren rocky iv, 1

Nämä lämmittivät erityisesti sydäntäni. Pallis on pitänyt tätä ruotsalaista lihaskimppua syystäkin tapetilla. Kova jäbä. Pisteet myös tuosta alimmasta hausta, sekä etunimi että sukunimi väärin...

mikä avuksi kun olet täysi, 2

En tiedä, löysitkö lukemastasi artikkelista vastausta, mutta tässä se on: lakkaa syömästä.

riski tissit, 2

Tisseihin liittyy miehillä riskejä, ainakin ns. vieraisiin ryntäisiin. Vanhemmiten naiset saattavat vahingossa istua omiensa päälle. Muita riskejä en tiedä, mutta kai niitä on. Pitäis vissiin googlettaa itsekin, niin tietäisi enemmän. Miten tämä liittyy Pallikseen, sitä on hyvin vaikea sanoa...

90-luku takaisin, 2

Kuka sitä haluaa? Ressu Redfordia radioon ja salihousut jalkaan? Ei kiitos.

Icelandair ateriat, 1

Hauskaa kyllä tähän jopa löytyy tietoa Palliksesta. Palveluksessanne!

Mexicon vallankumous pancho villa

Tällä haulla eittämättä on etsitty historiatietoa, mutta päädytty ton hepun mukaan nimettyyn ravintola-artikkeliin. Ilmeisesti graduntekoon tuli kuitenkin pikkutauko, kun hakija päätyi lukemaan 10 sivua Pallista välissä.

Ohitusleikkaus, 1

Varmaan lämmitti lukea pallista, jos haki tietoa omaa pumppuaan varten. Sorge.

Vk mojito on hyvää, 1

Mielenkiintoinen haku tääkin. Kyllähän noita juo. Hauskaa on se, että hakija vissiin löysi hengenheimolaisia Palliksesta. Hän nimittäin päätyi lukemaan 57 sivua ja kulutti tuolla kertaa aikaa blogissa 47 minuuttia. Aika vänkää. Voinemme olettaa, että blogi oli hänelle entuudestaan tuntematon, mutta kai kolahti, kun kolme varttia piti elämästään tärvätä tähän kerralla. Tiedoksesi sinä, kuka oletkin, että tuota aikaa et saa koskaan takaisin :)

6 kommenttia:

 1. Miten nuo kuvat liittyvät aiheeseen tai Pallikseen?

  VastaaPoista
 2. No eihän nuo varsinaisesti aiheeseen liity. Kuvassa ei ole Dolph Lundgrenin jalkuli eikä edes Doffen kissa... Pallikseen ne liittyy siten, että ekaa ja kolmatta kuvaa kuvatessani taannoin, ajattelin, että voisin niitä ehkä hyödyntää Palliksessa lukijan hämäännyttämistarkoituksessa. Joo, oon vähän hullu :)

  Keskimmäistä kuvaa ottaessani ajattelin, että Jouskan kisulla on vähän vaikea luonne...

  Mutta kiitos kysymyksestä, olisin ollut pettynyt, jos kukaan ei olisi huomannut.

  VastaaPoista
 3. Et selvästikään tunne meidän kissaa. Luonne on mitä helpoin. Sitä pitää osata vaan käsitellä.

  VastaaPoista
 4. Viimeksikin se hivotteli mua tassullaan, kun vähän kiusasin. Kissojen kuuluu tykätä kusaamisesta :)

  VastaaPoista
 5. hei, joku teidän lukija asuu tuossa jannen vanhassa talossa..!

  VastaaPoista
 6. hei, aiheeseen liittymätön kannanottopyyntö:
  Tiedättekö sen suuren ärsytyksen, kun syö työpaikalla lounasta kahvihuoneessa (yleensä jotain toissapäiväisen pastan jämää joka näyttää oksennukselta muttei juuri satu olemaan varaa ostaa muuta) ja kaikki ravaa siinä hakemassa kahvia ja kommentoi sun ruokaa! "Ihana tuoksu" "Mitä toi on!?" Voisko joku säännöstö tai joku UNICEF kieltää toisten lautasella olevan safkan kommentoinnin ja arvostelun!? Ärsyttää! Tehkää jotain!

  VastaaPoista