8.8.2011

Tuplaespresso Ameriikasta

Starbucksin tuotteita piti taas testailla. Jotenkin näin tölkkikolamiestä viehätti ajatus tölkkikahvista. Kyllähän siinä yhdistyy kaksi kaunista asiaa, alumiini ja kahve. Kahve vaan on parempaa kuumana, tykkään minä, joten olen skeptinen näiden suhteen.

Tämä tuplashotti espressoa sisältää tekstin mukaan kaksi espressoa ja maitoa. Kofeiinipitoisuuden mukaan tämä pitääkin paikkansa. Maku on myös ihan ookoo, mutta ei kyllä reilun kahden euron arvoinen ehkä. Kylmää kofeiinipitoista juotavaa saa halvemmallakin ja samaan hintaan irtoaa esmes Vanilla Cokea. Tietysti tää on siististi coolia varmaan. Ei ehkä Samuel L. Jackson -tasoista, mutta voisin kuvitella Jerry Seinfeldin juomaan tällaista kävellessään kaupungilla...

Outoja tuntemuksia tästä vaan tuli. Joko tänään kofeiinitarpeeni oli tavallista suurempi (mahdollista, sillä olin töissä tavallista aiemmin ja join vain kerran kahvia aiemmin päivällä) tai sitten tässä muodossa se ei vaan iske, mutta kummat nikkikset oli päivällä.

Lopputulema on, että en ihan ymmärrä näitä juomia. Mutta kai vaan oon niin out... Tai sit vaan liian lähellä SLJ:tä tyylissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti