17.8.2011

Ihmevettä ja ihme vettä

Jenkeissä on 300 miljoonaa ihmistä ja paljon rahaa. Sekoitetaan siihen vielä kosolti uskontoa, niin saadaan ihan mielenkiintoisia cocktaileja. Suomessa joudutaan tyytymään vitaminoituun vissyyn. Sananmukaisesti. Vaikka onhan siinä sinkkiäkin...

Kuvan putelin ostin Seinäjoen rautatieasemalta. Kyllä, on tullut nähtyä mualimaa. R-kioskilla oli joku vissytarjous, niin junamatkalle ostin kostuketta. Oikein sinkkiä ja E-vitamiiniä sisälsi tämä ihmevesi. E-vitskun pitäisi kai tehdä jotain iholle, joten muistakaa kehua ihoani, jos näette mua tässä joskus. Aika hifivettähän tuollainen on, mutta ei kuitenkaan mitään verrattuna tähän toiseen.

Ei näy kauhean hyvin tuossa kuvassa, mutta kokeilkaa klikata se suuremmaksi. Näette siinä ohjelmoitua vettä. Musalla, kristalleilla ja tietysti rukouksilla. Ihan sun hyvinvoinnin ja menestyksen edestä kaikki tämä. Only in America, huokaus sentään. Harmi, että pullo oli meillä käsimatkatavarana eväspullona, kun raijasimme ruhojamme flyggalle. Piti jättää pois. Hauska muistohan tuo olisi.

Olisi hauska tietää, miten tuota vettä valmistetaan. Onko siellä helvetinmoiset sammiot ja pullotuslaitteet ja joku radio, joka soi taustalla ja mies, joka puolihuolimattomasti vetelee Terve Mariaa? Vai siunataanko jokainen pullo erikseen tarkkaan valitun hyvän olon musan tahtiin? Mielenkiintoista olisi tietää myös, minkälaisella musalla se on ohjelmoitu. Entä jos tehtailija diggailee Novaa. Jotain helkkarin Mambaa soitettu tuollekin pullolle. Vähemmästäkin menee meikäläisen biorytmit vituralleen, helkkari. Anyway, only in America.

P.S. Taustalla näkyy telkkariohjelmaa en tunnista, mutta saattaa olla Walker, Texas Ranger, vähänhän tuossa Chuckia on. Se on mies se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti