15.8.2011

Yritä siinä huutaa apua, kun ananas on tungettu kurkkuusi..,

Ananas. Sitä on hirveän usein pizzassa ja monesti muussakin lämpimässä ruoassa. En tajua ja aina tilanteen tullen teen selväksi kantani tähän. En kuitenkaan dissaa anua hedelmänä, en suinkaan.

Näitä minulle tarjottiin edellisessä työpaikassani kerran. Kollega oli ostanut ananaan, joka meinasi mennä lopulta pahaksi. Sitten järjestimme kiireenvilkkaa kahden hengen ananasbileet eräs perjantai-iltapäivä. Namia oli. Ansku on aika hyvä hedelmä täytyy sanoa. Hyvin epäkäytännöllinen eväs, mutta maukas.

Mutta asiaan. Olen ehkä aiemminkin kirjoittanut asiasta, mutta mitä sitten. Ruokailuaihe on nimittäin tällä kertaa vain salamyhkäisyyden verho, jonka varjolla puhun muusta. Kysymys nimittäin kuuluu, olenko ainoa, joka on kuullut väitteen siitä, että... erm... ananas... mmm... niinku... tiedättehän te kukat ja mehiläiset tavallaan... kun kaksi ihmistä pitää toisistaan kovin paljon ja sitten kun sen toisen heteet ovat tarpeeksi kiihottuneita niin... niin ananas saisi tän koko prosessin maistumaan paremmalta? Eli suomeksi onko joku kuullut saman urbaanin legendan, että ananas saisi sperman maistumaan paremmalta?

Äkkiseltään tulee ainakin kaksi kysymystä:

a) Miksi juuri ananas saisi sen aikaan? Esim. bansku olisi muotonsa takia mielestäni loogisempi.
b) Kuka asian on selvittänyt? Onko se joku suuri seurantatutkimus, jossa on kaksi viikkoa syöty yhtä edelmää, sitten toista, sitten kolmatta ja koko ajan on...

Oli miten oli, vaikka ananasta voidaan väittää hyödylliseksi, se on myös vaarallinen vehje. Koskaan ei tiedä, missä niistä on sun nimi. Tässä vanha klassikkosketsi, joka kastelee housusi, jos onneton et ole ennen nähnyt.

Ja siis muistakaa: se on hyvä hedelmä, mutta ei kuulu lämpimään ruokaan. Piste.

3 kommenttia:

  1. noita sai Taiwanissa laatikkokaupalla valmiiksi palasteltuna pilkkahinnalla kadulta. ei tarvinnu edes itse nähdä vaivaa!

    VastaaPoista
  2. tuli kuulemma suuhun outo tuntuma, kieltä kihelmöi tai jotain. ananaksen yliannostus sanon minä.

    VastaaPoista