21.8.2011

Ravintolapäivä?

Tulin juuri Rovaniemen kirkonlaavulta, jossa Minni ja Kirsi olivat duunanneet espanjan herkkuja ravintolapäivän kunniaksi. Kauppa tuntui käyvän ja sapuskatkin maittoivat, seurasta huolimatta. Ravintolapäivähän on ilmiö, jossa tavalliset Pekka-Ericit ja Matit voivat koittaa ravintolatoimintaa päivän ajan. Touhu kuulostaa suhteellisen laittomalta, mutta myös herkulliselta. Meininki oli ainakin hyvä, harmiksemme rollon tarjonta rajoittui vain tähän yhteen ravintolaan. Ei espanjassa mitään vikaa ole, ovathan ne kaikin puolin parempaa jengiä kuin esimerkiksi ranskalaiset tai uusnatsit, mutta ravintolapäivän valikoimiin sopisi hyvin vähän jytkympi eväs..

Koivisto, mitäs sanot jos hylkäät perheesi ensi kesänä viikonlopuksi ja pistetään rafla pystyyn? Ravintola Pallolaajennus kuulostaa vähintään houkuttelevalta. Voitaisiin pitää hinnat helvetin korkealla, jolloin saataisiin eniten voittoa tai ainakin jäis itelle syömistä. Hommais vaikka Kake Randelinin soittamaan, tekis purilaisia grillillä ja möis Haaparannalta trokattua kolaa? Kokistölkki euron, siitäkin tulee jo reilu 50snt katetta?

Homma olisi varmasti sen luokan menestys, että nykyiset duunit pitäisi jättää uusien haasteiden tieltä. Toisaalta, eihän Jordankaan jaksanut NBA:ssa loputtomiin dominoida vaikka olisi pystynytkin. Mitäs sanot? Pistetäänkö raflaa pystyyn ensi kesänä? Let's make these millions together, b.

5 kommenttia:

 1. Pankaa se rafla Helsinkiin niin saatatte saada jokusen kävijänkin...

  VastaaPoista
 2. Ainoa asia, mikä tuossa huolettaa, on se, että vaikuttaa vähän hipsterhenkiseltä toiminnalta. Dominointi tietysti olisi kivaa...

  VastaaPoista
 3. Ongelma tuossa Helsinkiin tulossa on se, että tulen sinne vain Linnan juhliin tai voittamaan jotain.

  Jussi, ja eihän ne hipsterit mitään asiallista syö. Jotain valkosipulimanteleita korkeintaan. Meidän ravintolasta ei niitä saa.

  VastaaPoista
 4. Jos Kake tulee ni minä tulen kanssa!

  VastaaPoista
 5. ehdottomasti ravintola pystyyn!

  VastaaPoista