27.7.2011

Vuosi dominointia täynnä

Kuka sitä printtiä lukiskaan, kun Pallis on verkossa.
Niin se on, Suomen dominoivin ruokablogi täyttää tänään vuoden. Ruokablogi Pallolaajennus lähenee sitä ikää, että omiin ruumiintoimintoihin alkaa olla joku kontrolli.

Alun alkaen koko homma lähti allekirjoittaneen osalta ehkä hieman vaivaantuneissa tunnelmissa liikenteeseen. Ihmettelin, että mahtaako tätä kukaan jaksaa lukea ja mahtaako tätä kauankin jaksaa kirjoittaa. No reilut 600 artikkelia on tullut tahkottua ja lukijoitakin on ihan mukavasti - ja mikä hauskinta, suurin osa sellaisia ihmisiä, joita en ole koskaan tavannutkaan. Esmes fesefaneistamme alle joka kymmenes on kamuni.

Ei siis ihan täyttä tunarointia voi tämä olla. Ei sovi unohtaa, että olen saanut jopa pari leiliä ilmaista viinaa kaiken tän palkaksi, eli ei ole hukkaan mennyt. Kas, oon muuten unohtanut kirjoittaa siitä toisesta. (en enää, toim. huom.) Pitääpä rustata tässä joku päivä, niin ehkä mainostoimiston väki heltyy toistekin...

Anyway, kiitokset lukijoille, tykkääjille, kommentaattoreille, lukijankuvaajille ja heille, jotka ovat Googlen kautta päätyneet sivulle vahingossa. Sitten pyyntö.

Allekirjoittaneesta olisi hauska tietää, onko joku ruoka, kirjoitus tai muu jäänyt eritoten mieleen. Tiedän kommenteista, että moni hullu on lukenut koko blogin läpi. Hitto, vastannee tekstimäärältään kohtalaista opusta. Mutta siis heittäkää joku hyvä tai huono heitto, joka on jäänyt mieleen, jos mitenkään kiireltänne ehditte :)

2 kommenttia:

 1. Aina eri nimi / stalkkeri27. heinäkuuta 2011 klo 11.13

  Uusi tausta, fuck yeah!

  Blogi on hyvä, mutta siinä on (ainakin) kaksi huonoa asiaa (eivät kirjoittajia kumpikaan niistä):

  1) blogia lukiessa tulee nälkä, eikä mikä tahansa nälkä vaan nimenomaan verisuonistolle vaarallinen nälkä.

  2) jos kohdan 1) välttääkseen syö samaan aikaan kun lukee blogia on suuri vaara että ruokaa lentää suusta tai nenästä jos joutuu naurahtamaan eläväisille kielikuville.

  pieni pyyntö siis: tylsempää tekstiä vähemmän nälättävästä aiheesta. sehr gut, nam, kiitos.

  VastaaPoista
 2. Sellainen yksi ravintola-arvostelu onpi jäänyt mieleen, josta selvisi, että hyvät hyssykät sitähän asustellaan ihan samoilla huudeilla tuon pohjoisen kaverin kanssa!

  VastaaPoista