31.7.2011

The End of Days

Maailmanloppu on luultavasti kohtalaisen ikävä tapahtuma. Parempi siis varautua siihen oikeilla eväillä.

Jenkkilänmatkaamme piristi taannoin ennustettu maailmanloppu. Joku jenkkipastorimikälie oli ymmärtääkseni pitkän ryyppyputken päätteksi viettämänsä liskojen yön aikana hokannut, että maailmanloppuhan se tulee toukokuussa 2011. Perusteita en muista, ehkä niitä ei edes ollut. Hämmentävää oli se, että aika moni tuntui uskovan häntä ja varsinkin Nykin metrossa oli paljon ihmisiä lippulappusia jakamassa.

Ja toisin kuin Helsingin Asematunnelin jehovat, nämä olivat monesti aika nuorta jengiä. Mutta hullujahan riittää. Varmuuden välttämiseksi varustauduin tietenkin parhaani mukaan ja pahimman varalle. Parhaani oli tvelvpäkki Pepperiä. Tämä pahvista, alumiinista, vedestä ja 23 mausta koostuva paketti oli varattu pelasturenkaakseni siinä vaiheessa kuin rytinä olisi alkanut. No kuten tiedämme, kävi niin, että the reverend oli kalkuloinut ajan puoli vuotta pieleen. Sitä odotellessa.

Pepperit join silti.

1 kommentti:

  1. Sama kaverihan on myös joskus 90-luvulla ennustanut maailmanloppua, ehkä kolmas kerta toden sanoo. Eihän aina voi osua oikeaan...

    VastaaPoista