12.7.2011

Keisarillista lohta

Hei hoi veljet ja siskot. Todella hiljaista ollut viime aikoina, mutta olin lomalla ja säät hellivät, niin ei ollut kirjoitusintoa. Ja olin tosiaan nudistirannalla pelaamassa mölkkyä tuossa, niin ei siinä paljon palliksia ajatella.

Tänään (eilen) palasin takaisin sorvini ääreen. Unohdin henkilökorttini kotiin, joten helpotin elämääni enkä syönyt vakipaikassani. Kyllähän näin komea tunnetaan näöltä, mutta jotain ongelmaa maksamisessa kuitenkin olisi ollut. Niinpä päädyin Picnicciin syömään. Kuvan setti jotain yhdeksän euroa ja hilut.

Vähän ristiriitaiset tunteet annoksesta. Jotenkin ajattelen Pikistä pikaruokalana. Tällöin yli ysin menevä hinta on korkeahko. Toisaalta salaatti oli hyvä. Soosi jees, lohi namia. Ihan vähän snadi salaatti, mutta piti toisaalta nälän loitolla. Ja siis tuohan oli lämminsavulaxcaesari. Kannattaa kokeilla.

Se on jännä, miten tietyt ruoat kiinnostaa toisinaan. Työkaverini on tällä alalla vertaansa vailla, mutta mullakin on kausia. Oon jotenkin lohiaikaa kohti mennyt viime aikoina. Hirveä säkä kävi, kun ostin vakuumilohta tuossa yksi päivä. Söin kiltisti vain puolet, mutta eihän vaimo voi siunatussa tilassaan moista syödä. Tsäbäng, jouduin ahmimaan koko hoidon. Joskus elämän ruletissa tulee tuplajättipotti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti