19.7.2011

Vaihteeksi positiivnen yllätys

Vasta kaksi vuotta asiaa pohdittuamme onnistuimme vaimon kanssa hilaamaan perseemme Helsingin edustalla sijaitsevaan Pihlajasaareen. Elimme vaarallisesti ja päätimme käydä vähän nuuskimassa saarta ja mahdollisesti syödä saaressa sijaitsevassa ravintolassa.

On aina vähän vaarallista mennä ravintolaan tietämättä oikein, mitä siellä syöminen maksaa. Pihliksen raflasta en löytänyt menua netistä, mutta olin varautunut maksamaan ihan kohtalaisen paljon, sillä niin vaikeassa ja eksoottisessakin paikassa mesta sijaitsee eikä kilpailua ole juurikaan. Mutta leuka pystyssä painelin menemään kuin suurikin rahamies.

Mutta vielä mitä, hinnat olivat varsin maltilliset. Söin kalakeiton hintaan 10,50 ja hyvää se kyllä mielestäni oli. Pessimisti ei pety, se tuli todistettua. Pisteet myöskin miljööstä: meri oli 15 metrin päässä, paikka rauhallinen eikä Helsingin riesaa numero yksi, noita lentäviä helvetinkoneita eli lokkeja näkynyt.

Saari myös ihan kiva pieneen käveleskelyyn. Itäinen saari sisältää myös telttailualueen ja nudistirannan, jos omaa haluja jompaan kumpaan. Suosittelen kyllä helsinkiläisille ja turisteillekin veneretkeä Pihlikseen. Ei kannata paria vuotta arpoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti