13.1.2011

Achtung, Panzer!

Lidl, suomalaisittain liideli. Tiedättehän nämä saksalaiskaupat, joita netin kaikkien alojen asiantuntijat puolustavat Hesarin keskustelupalstoilla siitä, että ne ovat ainoa halpa vaihtoehto kahden suuren kartellin ulkopuolella ja että maitokin on siellä Suomalaista!!!

Itse arvostan kaupoissa laajaa valikoimaa ja lyhyitä jonoja, niin harvemmin tulee käytyä. On kuitenkin muutamia tuotteita, joita krauteilta kannattaa hakea. Oikein, Petri siellä jo huusikin, että kola, mutta myös pakastepizzat ovat hyviä, Alfredon sedän tekemiä, muistaakseni.

Mutta petti sitten nämäkin jumalauta. Dr. Oetkerin vastaavat yllättivät positiivisesti taannoin ja intoa piukassa kokeilin näitä. Pah. Täyte on ihan jees, mutta pohja on pahaa. Ilmeisesti ovat pikkujääkiekkoja maalanneet ruskeaksi ja lämänneet salamin päälle. Ei hyvä, ei todellakaan. Se oli niin lähellä. Diggailin mm. sitä, että pizzat tuli kolmen satseissa ulos paketista. Sai juuri haluamansa määrän paistaa. Mutta ei se auta, jos tuotoksia ei halua syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti