22.1.2011

Silmiä polttaa, korvissa soi ja muutenkin elämä rankaisee

Huomasin vuoden vaihtuneen, lumen tulleen ja kusen jäätyneen pölykapseliin. Huomasin myös etten ole syönyt tortilloja pariin kuukauteen! Hävettää. Joten otin ratikan lähikauppaani ja latasin koriin tortsutarpeet: iso kotimainen kurkku, kolme perussuomalaista tomaattia, pari tienvarsipommittajan paprikaa, fetaa, kanaa ja jauhelihaa. Sipulia olikin jo kotona. Meksikolaishyllyltä otin jotain salsaa ja sitten tulikin stoppi.

Ottaisinko punaisia vai vihreitä jalapenoja? Toisaalta en edes tarvitsisi niitä, mutta halutti alkaa keulimaan viikonlopun kunniaksi. Purkeissa ei lukenut kumpi vaihtoehto olisi tulisempi, lisäksi vihreitä oli tarjolla isompi purkki. Toisaalta vihreät ovat muutenkin käyttäytyneet kuin löysät kullit viime aikoina. Olen melko arka tulisuudelle joten otin pienen purkin punaisia, eipähän jäisi niin paljoa syömättä.

Virhe.

125 grammaa täyttä paskaa ja liemet päälle. Punaiset jalapenot ovat törkeän tulisia ja pilaavat tortillani! Jätin siis jalapenot pois ja aion antaa ne tuliselle kaverilleni lahjaksi. Ai miksikö olen näin nössö? Se, että olen muutoin helvetin kova jätkä ei tarkoita sitä että haluaisin pilata ruokani muut maut tulisuuden ylivoimalla. Syrjäkylillä kasvanut kieleni ei ole tottunut tuollaisiin makuihin sen enempää kuin se on tottunut nuolemaan perseitä.

Joka päivä sitä oppii jotain uutta, enpähän enää osta punaisia jalapenoja. Toivoisin myös että tollot Pirkalla tajuaisivat laittaa purkkeihinsa määritelmät "tulinen" ja "muista jumalauta pestä kädet ennen kuselle menemistä -tulinen". Annan kyllä täyden kunnioituksen kavereille jotka vetävät näitä tulisia hommia päivät pitkät ilman sen kummempaa tuskanhikeä. Minulla ei ole sitä mitä se ottaa, eli I don't have what it takes to be a bad ass.

Nyt sinäkin voit vaikuttaa! Uusi äänestyksemme koskee tulisuutta. Kerro mielipiteesi ja 31.1.2010 kello 12.00 tiedämme mikä on yleinen mielipide. Äänestyksen löydät jälleen tuosta oikealta.

4 kommenttia:

 1. Koska joka päivän ruokaan kuuluu valkosipulia ja chiliä, tuo äänestys olisi pitänyt olla asteikolla 0 - 10 ;D Tää tykkäis 10 XXXXL-hottista, njam! Enkä muuten silti nuole perseitä, en....

  VastaaPoista
 2. Komia kuva. Ei jaa hirviana tulkinnan varaa tuota katsoessa!

  Ite kylla tykkaan tulisesta ruoasta, mutta rajansa sillakin. Jos silmat alkaa vuotamaan niin eihan se sitten enaa hauskaa ole. Annoin aaneni siis keskivahvalle tulisuusasteelle.

  VastaaPoista
 3. muista jumalauta pestä kädet ennen kuselle menemistä -tulinen aka muista jumalauta pestä kädet ennen kun kosket silmäääs -tulinen. kosken joka kerta.

  VastaaPoista
 4. Ite laitoin nyt piilaria silmään. Olin pessy kädet mutta silti piti melkein alkaa ulvoa!

  VastaaPoista