16.1.2011

NIKSIPALLIS: Tyyliä lasin alle

Blurayn tulossa on yksi hyvä asia: nimittäin DVD:t halpenevat entisestään. Noin rapialla kympillä saa tilattua boksillisen Tappavaa Asetta tai Rockyä, riippuen luonnollisesti siitä pidätkö yleensä bileitä neljälle vai kuudelle hengelle. Isompiin pippaloihin, kuten Linnan juhliin, suosittelisin teeman mukaisesti paria kipaletta Kylmä Rinki complete collectionia.

Pienelläkin rahallisella panostuksella voit näyttää arvovaltaisillekin vieraille millainen isäntä olet. Tyyli on jokaisessa asiassa tärkeää ja ensivaikutelma on yleensä se kaikista merkittävin.

Ajatellaanpa skenaario, jossa kutsut esimiehesi kylään ja tarjoat kylmää kolaa oikeaoppisesti kylmennetystä lasista. Tarjoilet ensin juoman sellaisenaan ja ihailet pomon leveää hymyä ja tyytyväistä olemusta, mutta heti lasin alkaessa hikoilla tempaiset lasin alle tyylikkäästi vaikka Robocop Special editionin. Kaveri alkaa melko varmasti kaivamaan palkankorotusta jo omasta pussistaan. On tärkeää, että pystyt vielä nostamaan tasoa jo erittäin korkealle nostetun riman jälkeen. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä esimerkiksi Robocop kolmosen käyttäminen kyseisessä tilanteessa voi tuoda sinulle pahimmassa tapauksessa äkilliset potkut tai vähintään ikuisen ylennyskiellon.

Tyylikkyys on taitolaji, jossa harvat onnistuvat. Sinun tulee hallita ajoitus ja ymmärtää tilanteiden luonne. Amatöörimäiset ratkaisut saattavat sinut korkeintaan naurunalaiseksi ja se harvoin on tyylikästä.

3 kommenttia:

 1. Tuli vaan tosta Oz viittauksesta mieleen että onko olemassakaakn parempaa tv-sarjaa kuin Kylmä rinki? (Breaking Bad ei lasketa.)

  VastaaPoista
 2. Mä ostin joskus pari euron ale-ceedeetä tuopinaluksiksi. Olin köyhä opiskelija, niin ei ollut varaa kovempaan pätemiseen. Valitsin levyt ulkonäön perusteella. Toinen oli joku kokoelma, toinen Will Smithiä :)

  VastaaPoista
 3. Nice Idea!!!!!

  We hope that this information will be useful.

  Beer Mat Hunter – the web search engine that helps you find beer mat collectors and their collections on the World Wide Web.

  Link: http://beermat.webnode.com/beermat-hunter/

  VastaaPoista