3.1.2011

Menolippu hammaslääkäriin

Meikäläinen oli täpinöissään, kun näin näitä Ruotsissa. Siellä on kaikkea kivaa, myös kirsikanmakuisia Kalamiehen ystäviä. Voi veljet, miten korkealta putosinkaan.

Tiedättekö sen tunteen, kun joku maku on hyvin tuttu, mutta ei muista että mistä. Näissä kävi juuri niin. Aikani jouduin sitä miettimään, mutta sitten se iski, kun olin alhaalla viemässä lakanoita kuivumaan. Hammaslääkäri.

Muistatteko ne punaiset pillerit, mitä joskus hammaslääkärissä sai? Ne pureskeltiin ja sitten näki, oliko hampaissa likaa. Musta ne oli aika hauskoja, olis hauska nykypäivänä testata oman harjansa tarkkuutta. Mutta nää fisut maistui juuri niiltä pillereiltä. Kumpienkaan pilsujen makua en yhdistänyt kirsikkaan eikä tämä hammaslääkäriyhteys lisännyt kurkkukarkkien vetovoimaa yhtään. Kirsikka petti pahemman kerran, ja jopa Ruotsi jossain määärin!

Hammaslääkärituotteissa on muuten käytetty muutenkin yllättäviä makujuttuja. Se keltainen lakka, jota sudittiin tarkastuksen jälkeen, sen varmaan jokainen muistaa. Se maistui pahalta, kuten tiedämme, mutta sen maku yritti olla banaania, jos ette tienneet. Tämän valaistuksen koin taannoin, kun maistoin banaaninmakuista kondomia. Voi niitä raukkoja, jotka joutuvat moista kumia imemään, joutuvat lapsuuden hammaslääkäritripille kesken kauniin rakkauden hetken...

5 kommenttia:

 1. Semmosia piltsuja, millä hampaiden puhtaus tarkastetaan, saa kyll ostaa apteekista.

  VastaaPoista
 2. Kysymys kuuluu: Miksi ihmeessä maistelit banaaninmakuista kondomia?

  VastaaPoista
 3. Mä arvasin, että vastaus olisi noin tylsä, mitä Kristiina sanoi :)

  Ja totta munassa maistoin banaaninmakuista kondomia, kun sellainen oli käsillä. Etkö itse olisi utealias?

  VastaaPoista
 4. "munassa maistoin banaaninmakuista kondomia" Saako tän tulkita omalla parhaaksi katsomallaa tavalla :DD

  Eh eh, pakkohan tästä oli jotain (huumoria) repiä..

  VastaaPoista
 5. Joo, pistin tarkoituksella noin, jos vaikka joku siitä olisi huumoria repinyt. Halvalla meni, myönnetään.

  VastaaPoista