9.1.2011

Pankin kurssi lähti nousuun

Tästä keimosta piti kirjoittaa jo joku aika sitten, mutta se jäi. Liekö jo kuukauden vanha kuva, jos ei enemmän. Taannoin kävin pettymässä Bankin tarjontaan. Nyt Madame Fortuna heitti karvanoppaa uudelleen ja päädyin ilmaislounaalle samaan paikkaan. (vaikka, jos oikein muistan, en ekallakaan kerralla maksanut ruokaani.)

Tarjolla oli lounasruokamestojen mustaa hevosta, kebabia. Käytännössä näissä paikoissa se voi olla mitä vaan. Ja Pankissa se oli hyvää, mielestäni. Lisukkeina oli jotain pottuja ja pitahenkistä hyvää leipää, namiti-nam.

Ennen menoani paikalle, pomoni veisteli, että siellähän on ihan mun suokkaria, kerran keimoa tarjotaan. Totesin siihen, että ei ihan, sillä suokkarini olisi caesarsalaatti. Ja kuinkas kävikään, paikassa oli lisukkeena tarjolla keisaria. Meikän päivä, todellakin!

Viimeksi taisin olla aika negana pankin suhteen, mutta nyt täytyy sanoa, että pisteet ottivat käänteen ylöspäin. Jos seuraa noin "kauas" yli korttelin päähän joskus saan, niin hyvinkin voin heilahtaa. Kun saa hyvää kebabia niin, että itse voi annostella lihan määrän, se on hyvä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti