24.1.2011

Kinuski.

On hyvää tavaraa, jumalauta! Tämä on rainbow-kamaa, mutta samanlaisessa kahden desin purkissa on samanlaista ihanan paksua kinuskikastiketta myyty jo vuosikausia. Muistan, miten jo lapsena diggailin tavaraa. Se makeus, uu-mama!!

Jäätelön kanssa olen tätä aina syönyt. Vaniljajäde ja kinuskikastike toimivat yhdessä hyvin kuin musta ja valkoinen poliisi toimintaelokuvassa. Mitä enemmän kinuskia, sitä parempi. Monelle varmasti jo pieni määrä on liikaa, mutta meikä ei tätä voi saada tarpeeksi.

Paska kinuskikastike muuten sylettää. Taannoin Kooteella söin jädeä ja kinuskikastiketta. Se oli semmoista luirua virtsan oloista ainetta, ei jumalauta. Ei paksuutta, vaan paskuutta. Jos haluan, että mua kusetetaan, niin menen vakuutusyhtiöön ja sanon asiakaspalvelijalle, että "antakaa mulle joku sellainen hyvä kokooma eri vakuutuksia, mitä näette parhaaksi, jotta voin elää elämääni rauhassa ja maksaa samalla itseni kipeäksi", mutta harvoin haluan, että mua kinuskiasioissa kusetetaan. Rainbow-kinu ei tee sitä - sinullekaan.

3 kommenttia:

  1. Tää rrrrrrrakastaa tsinuskia! <3

    VastaaPoista
  2. Kinuski on kylla aivan herkkua! Eika ole muuten vaikea tehda itsekaan, vaikka epailenkin nain Suomen hintatasoa sen tarkemmin muistamattomana etta Rainbown kinuskikastikkeella saattaa olla jo valmiiksi aika hyva hinta-laatusuhde.

    VastaaPoista
  3. Ihan loistavaa tököttiä vaikka halpistuotemerkin alla onkin. ennemmin tätä ostaa kuin jotain muuta scheisseä. hintan puolesta sydän ei itke verta. tätä tulee ostettua aina samalla kun ostoskorissa killuu paketti vaniljajäätelöä. :)

    VastaaPoista