10.1.2011

Siinä kasin pintaan

Lisähuomiona sanottakoon, että on muuten paska puhelin.
Amatöörimäistä toimintaa olla kuvaamatta jotain hyvää ruokaa. Semmoisissa tilanteissa yleensä tyynesti skippaan herkun, mutta on muutamia herkkusuklaita, joita ei voi ohittaa ja After Eightiä tuli jyrättyä pari pakettia tuossa joulunaikaan, niin se on ehdottomasti blogautuksen paikka. Ja onhan kuva nokkela, eiks jeh.

Minttua ja tummaa sulkaata, se on hieman riskaabeli yhdistelmä - yhdistelmä, joka voisi helposti mennä metsään. Mutta ei mene. Hyvää tavaraa, joka menee liuska kerrallaan suuhun ja sieltä "kahvoihin". En tiedä, onko kukaan koskaan onnistunut syömään yhtä ainoaa After Eightia... Tuskin.

Tässäkin suklaassa on kuitenkin yksi hieman ongelmallinen piirre. After Eightista tulee mulle väistämättä mieleen After Nine, nuo ainakin monesta miesten vessasta löytyvät murjotuissa automaateissa myytävät kondomit. Erinomaiseen hyvää nimeämistä kyllä kumivalmistajalta. En ole koskaan ollut siinä tilanteessa, että olutkuppilan vessasta olisi tarvinnut ostaa mitään - ei esim. huumeita tai kortonkeja -, mutta on vähän kiinnostanut kokeilla tuota merkkiä, sillä onhan ne tunnettuja.

Tosin, olen luotettavista lähteistä kuullut, että ne sisältää jotain sellaista voimakasta voidetta tai jotain, joka turruttaa Herra Johnsonin. Hieman epäilyttävän kuuloista. Ehkä tämä kuitenkin on tarkoituksellista, sillä monesti illan myöhäistunteina ihmisten harkintakyky saattaa hieman lipsua ja tunnottomuus on vain plussaa?.. Mutta nyt taas hieman lipsumme aiheesta pois. Päätän toteamalla: After Eight = nam.

2 kommenttia:

 1. hei kolaherkkusuut.
  joko pirkan reilunkaupan kokis on maistettu?
  uutuus tai ei, ite ostin tänään pullon.
  makua en spoilaa.

  -t

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta, lähetämme parhaat miehemme asialle.

  VastaaPoista