4.1.2011

"Fresita - tuo aikuisten Ofelia"

Vaikka joulu meni jo, päädyin juomaan skumppaa tonttuseurassa
Näillä sanoilla minulle esiteltiin tämänkertainen tuttavuuteni Fresita. Se on jotain mansikkaista kuohujuomaa, ymmärtääkseni Chilestä. Hyvää oli.

Sivistyksesäni on näköjään parikin aukkoa, sillä molemmat juomat olivat minulle outoja. Ofelia on yhä. No, päivä jona opit yhden uuden asian, se on hyvä päivä.

Paljon muuta sanottavaa tästä ei olekaan. Ihan hyvänmakuista kuohujuomaa kyllä, ja kuoharien vaarasta ei suotta varoitella. Kyllähän tuolla varmaan helposti itsensä yllättäisi. Pakko kuitenkin kysyä, että onko tämä lukijakuntamme keskuudessa kuinka tunnettua tavaraa? Olenko typerys vai onko tää joku sukupuolijuttu?

3 kommenttia:

 1. On tuttua joo. Voin juoda puolikkaan lasillisen, jos se on jääkylmää eikä oikeesti yhtään mitään muuta tarjolla. Muuten en välitä, ihan liian makeeta. Olen havainnoinut ko. juoman uppoavan erityisesti tyyppeihin ketkä diggailee makeista siidereistä.

  VastaaPoista
 2. Fresita on aivan kelvollista, jota juo mielellään vaikka olisi muutakin tarjolla. Olen huomannut, että siitä eivät pidä erityisesti niin sanottuihin hienostuneempiin kuohujuomiin ehdollistetut siemailijat.

  Ofelia oli ensituttavuuteni ja hienoa sen yhden kerran nuoruudessa. Vieläkin oksettaa.

  VastaaPoista
 3. Mínä en jotenkin osaa sitä edes kuohuvaksi ajatella, kun on niin mehumaista. Ehkä tuo on vähän sellainen kesäjuoma, ja ehkä enemmän sitten tyttöpuolisille suunnattu :) mutta itse en kyllä kamalasti tykkää.

  VastaaPoista