5.1.2011

Leinosen keittiössä: Spagetti Stalloné


Leinosen keittiössä juttusarja palaa tuotantokausien väliseltä ryyppytauolta Miilunpolttajan pastan, tai Spagetti Carbonaran kanssa. Minä kutsun kuitenkin annosta Spagetti Stallonéksi. Ai miksikö? No koska se ei ole erityisen kaunis ruoka, mutta ottaa silti tajun pois kunnon koukulla.

Tämän ruoan valmistukseen menee noin viisitoista minuuttia jos hidastat tekemistäsi videointia varten, ilman videointia homma hoitunee 10 minuutissa. Annos on erittäin ruokaisa ja maukas nautittavaksi esimerkiksi nyrkkeilyottelun tai burmalaisen pelastusoperaation jälkeen. Ai mitäkö tarvitset kokkausta varten?
 1. Spagettia
 2. Pekonia 1pkt
 3. Kuohukermaa 2dl
 4. 1-2 kananmunaa
 5. Mustapippuria ja ehkä jotain muutakin maustetta
 6. Raekwonin vuonna 1995 julkaistu albumi "Only built 4 Cuban linx.."
Listan viimeisen kohdan voit korvata jollain muulla kokkausmusalla, kunhan se on Slayeria. Ruoka itsessään on jumalattoman helppo tehdä. Ruskistat vain pekonit samalla kun keität spagettisi sopivan pehmeiksi. Valutat valmiit spagetit ja sekoitat ne pekonin kanssa. Viimeiseksi yhdistät kananmunan, mausteet, kerman ja kaadat ne kattilaan. Kuumenna kattilaa hetki, että kananmuna ehtii hyytyä. Älä kuumenna liian kauan, ettei pöperöstä tule kuivaa kuten Andre Wickströmin stand-up "vitseistä".

Pekonin kanssa voit kuullottaa myös vähän sipulia, jos jaksat.

5 kommenttia:

 1. Ai miksikö Leinonen sanoo sitä Stalloneksi? No koska sillä on niin kekseliäitä ystäviä ;)

  VastaaPoista
 2. tykkään tanssivista pekoneista.

  VastaaPoista
 3. selkeästi se on stallone, koska carbonaraan ei tule kermaa mutta parmesaania ja paljon.

  pekonit tanssivat hienosti. mun pitää varmaan vaihtaa ruoanlaittomusaa, jotta omat pekonit tanssis.

  VastaaPoista
 4. kyllähän carbikseen kermaa pitää laittaa. itse en kyllä hirveästi hyydyttele munaa liedellä, sillä mielestäni koostumuksen pitää olla seminiljakas kuin Jim Carrey elokuvassa Valehtelija, valehtelija.

  VastaaPoista
 5. Jos mie Leinonen menen joskus naimisiin, niin mie palkkaan sinut tekemään hääruoan ja soittaan häämusiikkia, kunhan se on Slayeriä.

  VastaaPoista