15.1.2011

Nallenaksuista ja niiden sosiaalikulttuurisista vaikutuksista postmodernin ihmishylkiön sielunmaisemaan

Lidl ei ehkä ole se all-day-every-day-motherfucker-don't-fuck-with-the-king pulju, josta ravintonsa ostaisi. Mutta se tarjoaa monia kokeilemisen arvoisia hauskoja tuotteita, jotka usein ovat genrensä kärkipäätä lintukodossamme.

Lidl on mielestäni kärkipäässä ranuleissa, pakastepizzoissa, krematorioissa, täytepatongeissa ja osittain myös sipseissä. Lidlin sipsitarjottimen huvittavin pussukka on Crusti Crocin Teddy Snacks. Pussi tunnettiin muistaakseni aiemmin nimellä Teddy's Hit, jonka huumoriarvon vääräleukaisimmat meistä ymmärtävät välittömästi. Eheheh.

Kuvanlukutaidoltaan ammattikoulun tasolla olevat huomannevat jo sipsien olevan hymyilevän nallen pään muotoisia naksuja. Naksujen suufiilis, eli kulinäärinen olemus koostuu rapeasta luonteesta ja kielen päällä poksuvasta rakenteesta. Maku on melko tavanomainen, mutta koostumus saa pienehkön pussin kulumaan kyllä nopeasti.

Pussi maksaa yleensä sen 0,89 euroa, joten rahasta lihominen ei ole kiinni. Jos sinulla sattuu jo olemaan lapsia, nallen muotoiset naksut ovat oiva tapa käynnistää lyhyt, mutta huomaamaton matka teini-iän lihavuuteen. Pienen pussin johdosta nallet sopivat myös painonvartijan naposteltavaksi, koska voi ahmia koko pussin ja kehua itseään siitä, ettei ahminut 300g megapussia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti