18.1.2011

Liskohirviössä

Iguana on aika herkullisen näköinen elukka, suorastaan syötävä. Eipä siis ihme, että Helsingissä on pikkuketjullinen samannimisiä ravinteleita.

Menemättä sen enempää yksityiskohtiin, voin sanoa, että tämä kaveri poltteli, kun meni sisään, ja kirveli, kun tuli ulos. En ihan ylettömästi diggaile tulista ruokaa, mutta sitä tulee syötyä, en tiedä miksi.

Kai se on siksi, että se on ihan hyvää. Se on siis hyvää, vaikka en sinänsä pidä tulisuudesta. Se on ristiriitaista. Tärkeä syy hyvyyttä on se, että perusemmeet on useimmiten meksikaanipaikoissa kohdallaan. Usein lähtökohta on liha, tai jos joku haluaa kasviksia, niin silloin kana. Kunnon tavaraa siis.

Kaikki itseään kunnioittavat Helsingissä pyörineet epelit lienevät Iguanaa kokeilleet, mutta sanottakoon nyt vielä, että kannattaa mielestäni kokeilla. Paitsi Keskuskadun Igistä, se on mustalla listallani, en kylläkään muista miksi.

P.S. Onnittelut muuten vielä kerran Igu-seuralleni. Toivottavasti ehdit Palliksen lukemisen lomassa vähän osallistua myös lastenhoitoon.

1 kommentti:

  1. Tattista vaan onnitteluista. Pallis vie kyllä siinä määrin mielenkiinnon, että vaikeaa on aikaa lapselle löytää...
    Igaunasta vielä, että paikan pizza oli ihan jees osastoa. Jälkinärästys oli kuitenkin runsaan rasvan vuoksi melkoinen.

    VastaaPoista