27.1.2011

Mansikkarahkaa

Rahka on hyvää, jos siinä on riittävästi sokeria. Liian monesti ei ole, ja esimerkiksi Kaupungintalon suhteen olen pettynyt jo niin monesti, että harvoin rahkapohjaisia jälkiruokia nautin. En tajua moista. Miksi tehdä rahkaa, jos kitsailet sokerissa? Se on sama kuin jos lämmittäisi saunan 50 asteeseen. Onhan se sinnepäin, mutta niin kaukana, että kokemuksena vain vituttaa.

Rainbow tekee monenlaista ja myös rahkaa. Meikä diggaa. Varmaan kauhean teollista ja keinomakeutettua, tiesmitä sekä natriumglutamaatti ynnä borreoloosi jne. Mutta ihan sama: tätä syö, kun tarpeeksi harvoin ostaa.

Eipä muuta sanottavaa aineesta olekaan. Viikon musavisana annan pisteet kaikille, jotka tunnistavat taustalla soivan läpykän. Aikani kikkailin aukolla, että sain sopivan, mutta tarpeeksi utuisen kuvan. Oikein tienneet syököön palkinnoksi omakustanteisen juustohampurilaisen.

6 kommenttia:

 1. HHAHAAAHAHAHAAA... Arvostan vittuiluasi, se muistuttaa siitä kauniista päivästä Vattajalla ja lämmittää sydäntäni, mutta vielä enemmän sitä lämmittää se faktuura, että levy ei ole Renegades :D

  VastaaPoista
 2. SORI! BATTLE OF LOS ANGELES. Hitto. Surettaa kun on ikkuna auki vittuilulle ja tekee huolimattomuusvirheen.

  VastaaPoista
 3. sitä sattuu. oot burgerisi silti ansainnut.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen testaamaan myös Sateenkaaren mansikkariisi-kopiota...mainio välipala!

  VastaaPoista
 5. eikö se oo vähän niinku rahkan joukossa se riisi? ei mun juttu. jos sulla on rahkaa, miksi laittaa riisiä ineen?

  VastaaPoista