14.9.2010

BBB, motherfucker!

Comicon BBB kuvattuna iPhone 4:n kameralla. 
Elämme BB-aikakautta, on BB-Hennaa, BB-Ristoa, jne. Näitä kaikkia yhdistää se, että he (eivät luultavasti ole) mutta esittäytyvät mediassa täysinä idiootteina, joilta on pallo todella pahasti hukassa. On kuuden desin silareita, leukaimplanttia, perusanaalia, kaikenlaista mistä mummo ja ukki voivat olla ylpeitä.

Itse, omassa reality-elämässäni yritän pysyä kaukana idioottimaisuuksista, joka kuitenkin eilen vaati BBB tason lounasta.

Bacon Beef Burger, motherfucker!

Bar Comicon lounas on aina ollut suosikkini Rovaniemen tarjonnasta. Burgerimakiat irtoaa siihen 9 euron pintaan. Oheen voi vetää salaatteja ja muuta kivaa. Lounaslista vaihtelee viikoittain, ja tarjolla on varmasti moneen makuun kaikenlaista hyvää.

Pekoni oli kerrankin rapeaa, yleensä Hesen ja McDonaldosin pekoniyritelmät ovat usein ällöttäviä limapettymyksiä. Hyi helvetti. Tuosta BBB:n suorituksesta täytyy oikeastaan antaa ansaitut lisäpisteet, niin hankalaa tuntuu yleensä pekonin valmistaminen olevan.

P.S. Testasin lounaalla kaverin iPhone 4 puhelimen kameraa, keinovalo oli todella hankala, mutta kevyellä post-productionilla kuvasta sai ihan kivan. Tarkkuutta ainakin on kivasti. Ruokabloggailuun tuollainen viiden megapikselin laadukas kännykamera on todella hyvä työväline. Gotta get me one of those!

5 kommenttia:

 1. Tjaah, meikäläisen suhde Jobsin Steveen (tai siis lähinnä hänen uskovaisiin alamaisiinsa) tiedetään, mutta ei tuo nyt ihan timanttia mielestäni tuo kuva ole...

  VastaaPoista
 2. No ei tietenkään, ois pitäny testata vaikka ikkunan valossa. Sun ois pitäny älytä että mainitsin puhelimen vain siksi että tulis 1000x enemmän kävijöitä googlesta!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Comico on kyllä niin varma valinta. Ens lauantaina jälleen kohtaamme, mie ja Comicon burgeri!

  VastaaPoista
 5. Sen "toisen isoveljen" kiinnostus kannattaa herättää myös, eli ei muuta kuin googlettamaan echelon-avainsanoja ja ujuttamaan niitä menuunne...

  VastaaPoista