26.9.2010

McNacho

Ruoka, joka sisältää nachoja, se vasta on jotain - ideana aina hyvä, kuten aiemmin olen saarnannut. Mutta entäpä hamppari, jossa on nachoja? Se on oltava hyvää.

Kyseessä on tietysti äänestysvoittajamme McDonald's, joka moista meille tarjoaa. Kahdella egellä saa kuvan purilaisen, jonka nimeän en tähän hätään muista. Joku kanafile sisällä, ynnä muutama nacho. Jos ihan rehellisiä ollaan, en ymmärrä, mitä nachot tekevät hampurilaisessa, mutta en kyseenalaista sitä.

Ja ko. hamppari oli hyvä, kuten Ronaldin tavara yleensäkin. En muista miksi, mutta oli vähän raskaanoloinen päivä tuossa viime viikolla, niin Mäkkiroska toimi kyllä hyvin. Kola ruokajuomana pelastaa päivän, ja pelasin varman päälle, sillä otin myös yhden juuston.

Yksinään tuo kahden euron purilainen ei mahaa olisi ehkä piripintaan täyttänytkään, mutta maku oli ihan ookoo. Suosittelen kokeilemaan. Ja eritoten entiselle McNaiselle suosittelen menemistä Ronaldin eineiden ääreen. Big Mac Feastin kastikkeella, pari juustoa tai ihan mitä vaan, go for it :)

1 kommentti:

  1. Ja kohta joku hippi kommentoi täällä kuinka Hesellä on paljon parempi nachopurilainen, ovathan nachotkin alunperin lähtöisin Turusta...

    VastaaPoista