22.9.2010

Suurin ja kaunein

Ei, en valitettavasti saa provikkaa Ronaldilta, mutta niin siinä kävi, että oikea hampparipaikka voitti. Sen kunniaksi kaivoin arkistoistani tuollaisen kuvan :)

Eräässä aiemmassa postauksessa puhuin juurikin tuosta Big Macista. Eihän se mikään ihmeellinen hamppari ole, mutta viime viikonloppuna hulluttelin. Erään ex-Mäk-naisen opastuksesta pyysin BM:ni Feastin kastikkeella ja täytyy sanoa, että oli aika hyvä. Suosittelen kokeilemaan seuraavalla kerralla. Valokuvaa ei ole nyt tarjolla, koska en jaksa sen kanssa ruveta säätämään (irtonainen micro-SD, ei pysty eikä kykene).

Näin se ote lipsuu, nyt täällä kirjoitellaan jo pelkillä kuvituskuvilla. Korvaukseksi tästä suunnittelen perjantaiksi hampurilaisaiheista ylilyöntiä, jonka onnistumisesta en kyllä itsekään ole varma. Mutta mielenkiinnolla odotan. Stay tuned.

P.S. Hesarin uutisen mukaan Mäkkärin brändi on maailman kuudenneksi arvokkain tätänykyä. 

1 kommentti:

  1. En ole käynyt pikaruokaravintolassa ainakaan puoleen vuoteen, mutta Mäkki fiistisoosilla on pyörinyt mielessä jo aika monta päivää. Ei pitäisi alkaa lukea kaikenmaailman blogeja, tässähän menee rahat ja terveys! :D

    Terveisin, se kyseinen nainen

    VastaaPoista