16.9.2010

Big Mac, over gazillion served...

Jälleen kerran aikataulut elämässäni ajautuivat siihen jamaan, että piti syödä Mäkkärissä. Minkäs teet. Mainoksen voimasta tartuin Big Maciin. 6,50 eurolla sai jälkkärin mukaan.

Macci ei ole suosikkihampurilaisiani eikä varmaan monen muunkaan. Ehkä se on jotenkin tylsä valinta tai jotain. Jotkut - veikkaisin myös Leinosen tekevän niin - valittavat sen myös olevan huono. Näin ei mielestäni kuitenkaan ole. Jostain syystä se kuitenkin häviää vakisämpylöistä mm. McFeastille ja QP:lle.

Jälkiruoksi otin kokeilumielessä omenapiirakan. Ei ole tullut aikoihin syötyä. Jotenkin omituisia tapauksia nämä, mutta syöhän näitä. Ei ole kuitenkaan sundaen voittanutta, sehän tiedetään.

Maukas reissu kaikin puolin ja siksi meikäläinenkin äänesti Mäkkäriä tuossa äänestyksessä. Mielenkiintoisen tasaväkinen kilpailu. Voi kääntyä vielä kummn päin vain ja jännitys säilyy varmasti loppuun asti. Äänestä, jos et vielä sitä ole tehnyt.

Jussi totesi tuossa aiemmin, että sata postausta meni rikki. Näin se pääsi käymään. Aikas paljon hyvää safkaa - ja vähän huonoakin. Vielä on kuitenkin se ihme kokematta, että jompikumpi ruokatohtori kutsuttaisiin tyyppaamaan joku ruoka. Heitän siis haasteen: uskotko sinä, että ruokasi on Pallolaajennus-materiaalia? Jos uskot, kutsu Jussi kylään. Tässä ei ole riskiä, sillä lupaan ylikehua ekan ruoan, jota minulle bloggausmielessä tarjotaan.

7 kommenttia:

 1. Ollessani nuori pojankloppi muistan kun Rovaniemelle avattiin maailman pohjoisin mäkkäri. Menin jonkin tarjouksen houkuttelemana maistamaan tv:stä tuttua ameriikanherkkua, Big Macia. Hintaa en muista, mutta halpa se oli. Toinen muistikuva on, että hinnasta huolimatta vitutti ankarasti ruokailun jälkeen. Ei makua, ei kokoa ja alehintakin oli siitä ihan liikaa. Vannoin etten toiste mäkkäriin mene.

  Petin lupaukseni n. vuosi pari myöhemmin. Juustopurilainen oli muistaakseni tiistaisin 4 special price: 3 markkaa. Testasin ja taas vittuunnuin. 3 markkaa oli liikaa siitä läpyskästä jossa ei taaskaan ollut makua, ei täytteitä, ei mitään. Taas vannoin etten mäkkäriin enää mene.

  Noin kymmenen vuotta myöhemmin: lupaus pitää edelleen. Muistan vieläkin sen 3 markan pettymyksen liian hyvin.

  Jos blogia sattuu lukemaan elokuva-alan ammattilaisia niin voin myydä tämän tarinani teille. E-mail me!

  VastaaPoista
 2. Big Mac ateria on just tuollainen, ihan hyvää se on, mutta lopussa tulee fiilis että "yo son, wadap, this it son, huh?" Ja sitten tulee fiilis että täähä oli ihan pahvia.
  Siksi mä äänestin Heseä, niiden kerrosmakia on vaan paljon parempi. Jos kerros ei ole kunnossa, ei ole perustaa olla paras.

  VastaaPoista
 3. Olen ollut lähimenneisyydessä mäkkärillä yhteensä noin 5 vuotta töissä enkä syönyt koko aikana kokonaista Big Maciä. Se on tuoreena tosi kutsuvan näköinen, mutta minulla tökkii se kastike. Yök. Jos tilalle vaihtaa ihan perusmajoneesin (eli Feast-kastikkeen...) niin johan alkaa homma toimia!

  Omenapiirakan kanssa kimpassa sundae vie voiton jälkkäreistä. Suklaakastikkeella, kiitos.

  Mäkkärin tuplajuusto on suosikki ellei tee mieli raikasta salaattia (HAH!), silloin valinta osuu ämceefiistiin.

  terveisin ex mc-nainen :)

  VastaaPoista
 4. Totta, tuo omppupiirakka-jäde -yhdistelmä on kyllä loistoa. Ja fiistin kastike.

  VastaaPoista
 5. Hitto pitääki olla ens kerralla hankala asiakas ja tilata BigMac Feastin kastikkeella! olè!

  Ja pitipä se vielä sanoa, että tämmösenä kolmekymppisenä "stadilaisena" kaipaan kyllä Citykäytävän Carrolsia! Vai onkohan aika vaan kullannut hampurilaismuistot niiden osalta. Big Carolina lisäpihvillä. Ai ai, sydän kiittää.

  -tikka-

  VastaaPoista
 6. Jumatsuigga, tuossa olisi kyllä ideaa. Täytynee testata myös.

  Mulla oli aikoinaan työkaveri, joka tilasi BM:n plainina, eli ilman mitään ylimääräistä, vain leivät ja pihvit. Sitten se laittoi ketsuppia väliin. Todella outoa.

  VastaaPoista